2019. október 20., vasárnap

2019. október 20. Dunaharaszti MTK - Pécsi MFC 0-7 (0-4)

Dunaharaszti MTK - Pécsi MFC 0-7 (0-4)
2019. október 20. Dunaharaszti, NB III. Középcsoport, 11. forduló. 150 néző.

Vezette: Katona Balázs (Marozsi Gábor Bence, Molnár Alex).
Góllövők: Geiger (27., 45.), Torkos (41. – öngól), Koller (40. – büntetőből), Sági (54.), Gajág (71.), Rácz (90.).
Sárga lap: Sági Milán 73'.

Sági Milán is gólt szerzett
Dunaharaszti MTK: Scheilinger – Torkos, Sundas, Varga (Kántor, 78.), Bíró, Nichenko (Mészáros, 85.), Kovács G. (Fekete, 71.), Gacsal, Mendebaba, Rétsági. Vezetőedző: Króner Péter.

PMFC: Kovács – Sági, Gajág, Rácz, Németh – Godzsajev (Oliveira, 65.), Geiger, Nikic, Hegedűs – Kónya (Szabó, 56.), Koller (Tihanyi, 56.). Vezetőedző: Vas László.

Csak a Munkás!

A két Munkás-csapat meccsén nem volt kérdés, melyik együttes neve mellé kerül a győzelem. A pécsiek gyakorlatilag mészárszéket csináltak a dunaharaszti pályáról. Szimpatikus csapat a DMTE, de nagyon kevés ellenállást tudtak tanúsítani a lendületes és ötletes támadójátékkal kirukkoló PMFC-vel szemben.

A meccsen hétszer találtak be a vendégek, s el kell ismerni, ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a találkozót, amelyen Geiger kétszer, Koller, Sági, Gajág és Rácz egyszer-egyszer volt eredményes. A hat pécsi dugót egy öngól tette teljessé, így született meg a hétgólos győzelem a Duna partján.

Szép volt, fiúk! Csak a Munkás!

Mestermérleg:
Króner Péter: A csapat helyett is szégyellem magam a hét kapott gól miatt. Még az sem mentség, hogy a két csapat teljesen más alapokról indult.
Vas László: Egész héten azt hangsúlyoztuk a fiúknak, hogy nem a tabella fog futballozni, hanem az ő hozzáállásuk fogja meghatározni a meccs kimenetelét. A meccs során abszolút elégedett voltam a játékunkkal és úgy érzem, teljesen megérdemelten nyertünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése