2019. július 12., péntek

2019. július 10. Pécsi MFC - Szekszárdi Utánpótlás-nevelő FC 8-1 (4-1)

Pécsi MFC - Szekszárdi Utánpótlás-nevelő FC 8-1 (4-1)
2019. július 10., Pécs, Várkői-stadion, edzőmérkőzés, 150 néző.

Vezette: Zierkelbach Péter.
Góllövők: Kertész Attila, Szabó, Horváth, Gellén, Kiss, Tihanyi, Nikic, Bohata, ill. Fejes (büntetőből).
Kiállítva: Rácz F., Márton E. (mindkettő Szekszárd).

Nyolcszor pacsizhattak a gól után a pécsiek
(fotó: Laufer László, DN)
PMFC: Helesfay – Széles, Horváth, Katona, Kónya – Szabó, Futó, Koronics, Bischoff – Juhász, Gellén. Cserék: Kovács (kapus), Sági, Rácz, Gajág, Németh, Koller, Geiger, Kiss, Tihanyi, Bohata, Kertész, Nikic, Hegedűs. Vezetőedző: Vas László.

Szekszárdi UFC: Szűcs (Mityók) – Kvanduk (Béla), Márton, Dudás, Füredi – Budai – Rácz F., Juhász M. (Dombi), Lékó (Béla), Királyházi (Vituska) – Fejes (Péter). Vezetőedző: Dienes Pál.

Gólzáporos edzőmeccs

Nagyon megszórta ellenfelét, a szintén NB III.-as Szekszárdot a formálódó PMFC. Bár a piros-feketéknél sok az új futballista, ami látszott is az összjátékon, az is hamar kiderült, hogy van potenciál ebben az együttesben. Vas László együttese sokkal gyorsabban, pörgősebben játszott, mint a Tolna megyeiek, nem csoda, hogy hamar vezetést szerzett. A vendégek még képesek voltak az egyenlítésre, a folytatásban azonban a pécsiek egyértelműen föléjük nőttek, nagyon sok helyzetet dolgoztak ki, s további hét gólt lőttek. (bama.hu)

Mestermérleg:
Vas László: Ennek a mérkőzésnek az volt a lényege, hogy a keret meccsterhelést kapjon. Nem vagyunk még összeszokott csapat, ennek megfelelően több hiba is volt, de a felkészülés ezen szakaszában elfogadható teljesítményt nyújtottunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése