2018. október 15., hétfő

2018. október 14. Taksony SE - Pécsi MFC 0-1 (0-0)

Kulcsár Árpád
Taksony SE - Pécsi MFC 0-1 (0-0)
2018. október 14. Dunaharaszti, NB III. Középcsoport, 10. forduló. 250 néző.

Vezette: Borbás Bottyán Aurél (Kormányos II. Gábor, Török Sándor).
Góllövő: Kesztyűs Máté 83'.
Sárga lap: Farkas 65', Patály 68', Hesz 91', ill. Valkovszki 56', Juhász 93',

Taksony SE: Ivancsics – Patály, Hesz, Wágner, Kozári, Pfister (Galambos, 85.), Szalay (Szmola, 73.), Farkas, Szilágyi, Szemán (Győri. 73.), Namuquita. Vezetőedző: Szabados Tamás.

PMFC: Somogyi – Valkovszki, Romics, Juhász, Hanol – Erdős, Koller – Fujsz (Kesztyűs, 72.), Szellák, Varga T. (Pinczés, 90.) – Péter B. (Kiss K. 63.). Szakmai igazgató: Kulcsár Árpád.

Mint egy falat kenyér

Vagy mint fuldoklónak a levegő, úgy kellett ez a győzelem és a vele járó három pont a csapatnak. Sárai György távozása után Kulcsár Árpád vette át az edzések vezetését, s a Taksony elleni mérkőzésen, mint szakmai igazgató ült a kispadon. Mivel 2014. őszén egy rövid időszakban már elfoglalta ezt a cseppet sem kényelmes helyet a PMFC-nél, ezen a találkozón már hetedszer vezette csatába a Munkást. 

Egy olyan mérkőzésen, amely nem hozott látványos játékot. Célfutball - mondták a lelátón a sokat látott drukkerek, és az átmenetei szakvezető terve bejött: borzasztóan csúnya játékot és három pontot eredményezett a taktika.

Bár a forduló után is maradt a kieső helyek egyikén a Pamacs, a győzelemmel legalább nem szakadtunk le a még bentmaradást jelentő helyeken tanyázó csapatoktól.

MESTERMÉRLEG:

Szabados Tamás: – Ez a mai teljesítmény a futball meggyalázása volt. Szégyellem magam, becsaptuk a szurkolóinkat és a vezetőinket. Jövő héten hatványozottan lesz miért készülnünk…(taksonyse.hu)

Kulcsár Árpád: - A mérkőzés színvonala elég gyatra volt, mindkét csapat a biztonságra törekedett. A mi szempontunkból ez nem volt meglepő, hiszen az előző fordulók nem úgy sikerültek számunkra, ahogy szerettük volna. Éreztük, hogy fegyelmezett játékkal, folyamatosan koncentrálva ezt a meccset meg lehet nyerni. Az első félidő eseménytelen volt, a másodikban viszont egy picivel mi játszottunk jobban. Nagyon örülünk a győzelemnek, reméljük, hogy ez a siker kellő lökést ad a csapatnak a folytatásra, s az új vezetőedzővel minél több pontot tud majd gyűjteni a hátralévő őszi bajnokikon. (bama.hu)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése