2018. augusztus 18., szombat

Bemelegítés: Iváncsa KSE - Pécsi MFC (2018. aug, 18.(

Pontért megyünk

Harmadik alkalommal találkozik szombaton délután az Iváncsa KSE és a Pécsi MFC csapata. Az előző szezonban mindkét meccs döntetlenül zárult: Pécsett 2-2, míg a két hónappal ezelőtt Iváncsán lejátszott mérkőzésen 1-1 lett a végeredmény.

Bizony, nagyot fordult a világ! Júniusban még halvány sansz volt a bajnoki cím megszerzésére, s az aranyérem reményében utaztunk hosszú konvojokban a Fejér megyei településre. Most bizonyára kevesebb pécsi szurkoló ül autóba, hiszen az új bajnokság harmadik fordulójában a cél az első pont megszerzése.

Sárai György, a PMFC vezetője nyilatkozta a bama.hu oldalnak, hogy a játékosok ezen a héten kapták a legnagyobb terhelést, így elképzelhető, hogy fáradtan mozognak majd. Ennek ellenére a Mester is bízik a pontszerzésben.

És milyen boldogak lennénk egyetlen ponttal! Ehhez nagyon fog hiányozni Wittrédi Dávid, aki háromszor is eredményes volt az iváncsaiak ellen. Igen, ő Mislenybe igazolt...

Talán megfelelően fogja őt helyettesíteni Fujsz Richárd, aki eredméányes volt az előző fordulóban, s mindannyian abban reménykedünk, ezzel megindul a gólözön. Nem csak a Fujsz-gólok özöne, hanem a csapaté is.

Mi magunk is bízunk a döntetlenben, a pontszerzésben. Ehhez nem kell más, mint olyan egység, mint amelyet Dunaújvárosban, és egy héttel ezelőtt a Szeged ellen is láttunk.

Tippünk: 1-1.

Csak a Munkás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése