2018. július 29., vasárnap

2018. július 28. Kozármisleny FC - Pécsi MFC 5-0 (3-0)

PMFC, 2017. július
(forrás: kozarmislenyfc.hu)

Van jó hírünk is

A jó hír pedig az, hogy volt meccs, van tehát csapat és lesz PMFC. Bár történelminek nevezhető vereséget szenvedtünk, hiszen öt góllal még soha, semmilyen mérkőzésen nem vert meg minket a Kozármisleny. 

De valahogy nem bántuk. Az előzmények ismeretében örültünk annak is, hogy pályán volt tizenegy, PMFC-címeres mezes futballista. Míg a mislenyiek felkészülése teljes és zavartalan volt a jövő heti bajnoki rajtra, a mieink épp csak elkezdték azt, s a közös munka elején tartanak. 

Ilyen szemüvegen keresztül semmi gondunk nincs a vereséggel, még akkor sem, ha nagy különbséggel győzött le ezúttal az ellenfél. S bár furcsa volt úgy nézni a találkozót, hogy az ellenfél szinte minden játékosát ismertük, a mieinktől meg csak alig egy-kettőt, szívünk csak megdobbant akkor, amikor a piros-feketék kerültek helyzetbe, és bosszankodtunk, amikor Wittrédi talált a kapuba - a mienkbe.

Szó, ami szó, ezúttal a lényeg tényleg azon volt, hogy volt meccs, van tehát csapat és lesz PMFC.

Csak a Munkás!

Kozármisleny FC -Pécsi MFC 5-0 (3-0)
2018. július 28. Kozármisleny, 450 néző. Edzőmérkőzés.

Vezette: Zierkelbach Péter.
Góllövők: Márkvárt ', Beke 30', Wittrédi 45', Udvardi 62', öngól, Nicsenko 75'.

Kozármisleny FC: Ipacs (Molnár P., 63.) – Kiss M. (Fiáth, 63.), Fekete, Racskó (Sarfenstein, 80.), Kocsis – Tóth Márk (Turi, 63., Menyhei, 69.), Rácz (Horvát G., 63.) – Beke (Tóth M., 39.), Wittrédi (Grabarics, 63.), Márkvárt (Kovács K., 80.) – Nicsenko. Vezetőedző: Németh Zsolt.

PMFC 1. félidő: Somogyi – Németh Á., Pinczés, Barjac, Juhász Gy. – Koller, Szellák – Kálmán Sz., Jerkovic, Fujsz – Péter B. 
PMFC 2. félidő: Somogyi (Kovács B., 70.) – Valkovszki, Csendes, Győrfi, Bischoff – Varró (Kiss K., 70.), Mogyorósi – Kugli, Keresztes, Udvardi – Rácz E. Vezetőedző: Sárai György.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése