2018. március 27., kedd

2018. március 25. Paksi FC II. - Pécsi MFC 0-3 (0-1)

Károly Bálint két gólt lőtt a meccsen
forrás: Paksi FC hivatalos oldala

Remek csapat remek eredménnyel

A bajnokság 20-ik fordulójában ezúttal vasárnap lépett pályára a csapatunk: a Paks vendégeként aratott háromgólos győzelemmel visszavágtunk a tavalyi szezonban elszenvedett vereségért. Nézőpont kérdése, hogy az újabb győzelem - amellyel tizenhat mérkőzés óta vagyunk veretlenek a bajnokságban - mire elég: hogy egy meccsnyi többletünkkel együtt vezetjük a tabellát, avagy a vesztett pontok tekintetében tartjuk a lépést a riválisainkkal. 

"Kazah" kezdéssel éltünk: a hatodik percben ugyanis a mieink is megszerezték a vezetést, akár a kazah válogatott a pénteki meccsen. Mojzer Gyuri megint a góllövő csukáját hozta magával, s Kónya Dávid beadása után talált a hazaiak hálójába. 0-1. Csattant is a tenyér a vendégszurkolók között! 

Támadásban maradtak a mieink, s bár a félidőben újabb gól már nem esett, többször megtornáztattuk a hazaiak kapusát, miközben Gőcze Gergőnek alig-alig kellett játékba avatkoznia. A szünet után sem változott a játék képe, s ennek duplán örültünk. A térfélcsere miatt ezúttal másik irányba kellett fordítani a nyakunk, így kifejezetten egészségmegőrző program is volt a mérkőzés. Ami viszont változott az első játékrészhez képest. ezúttal kétszer is betaláltunk a paksi kapuba: Károly Bálint a 66-ik és a 70-ik percben is gólt szerzett. (0-3) 

Ezzel ki is alakult a végeredmény, amely megérdemelt pécsi sikert hozott. Márton Gábor joggal jegyezte meg a meccs után: remek csapatunk van!

Csak a Munkás!

Paksi FC II. - Pécsi MFC 0-3 (0-1)
2018. március 25. Paks, 300 néző. NB III. Középcsoport, 20-ik forduló.

Vezette: Tamási Patrik (Sándor Zoltán, Török Katalin).
Gólszerzők: Mojzer 6', Károly B. 66' és 70'.

Sárga lap: Nagy R. 13', Zachán 28'.

Paksi FC II.: Rácz G. – Bagó, Zachán, Nagy Á., Hanol – Báló (Lacza, 86.), Hajdú, Bognár (Pál, 61.)– Kesztyűs (Györgye, 75.), Vlasics, Nagy R., Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

PMFC: Gőcze – Kónya K., Erdős, Gajág, Szabó – Nagy, Horváth (Kiss Krisztián, 81.) – Kónya D. (Bata, 73.), Koller, Károly (Wittrédi, 75.) – Mojzer. Vezetőedző: Márton Gábor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése