2018. március 28., szerda

Bemelegítés: Pécsi MFC - Rákosmente KSK

Kilences csapat

Húsvét közeledtével nem szeretnénk megbántani szerencsétlen nyulakat, nem tehetnek arról, hogy a PMFC - RKSK meccsek történelme még a nyúlfaroknál is rövidebb. Eleddig egyetlen egyszer találkozott egymással a két csapat: a folyó bajnokság őszi felében Budapesten, az RKSK-pályán pécsi győzelem született. A 3-0 különbséggel megnyert mérkőzésen Károly Bálint, Fellai József és Kónya Dávid osztozott a gólokon.

A rákosmentei együttes stabil középcsapat benyomását kelti. Zsinórban kilencedik harmadosztályú idényében a jelenleg a kilencedik helyen álló együttes kilencszer szenvedett vereséget, s a pécsi csapat mindent megtesz azért, hogy a nyuszi egy tizediket is adjon a vendégeknek.

A nyuszi, de inkább a csatáraink. Károly Bálint, aki szenzációs formában van, sorra lövi a gólokat, vagy Kónya Dávid, aki véleményünk szerint a bajnoki osztály egyik legjobb támadója. Ne feledkezzünk meg Mojzer Gyuriról sem, aki, úgy tűnik, tényleg megtalálta a góllövő cipőjét, és persze Koller Krisztián, aki csapatunk rutinos ásza, s ismeri a góllövés csínját-bínját.

Igen, győzelmet várunk! Mert győzni kell, ha komolyan gondoljuk a bajnoki címet.

Csak a Munkás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése