2015. március 22., vasárnap

2015. március 21. Kecskeméti TE - Pécsi MFC-Matias 1-0 (1-0)

Kecskeméti TE – Pécsi MFC-MATIAS 1-0 (1-0)

2015. március 21. NB I. 21. f. Kecskemét, Széktói Stadion, 1 458 néző.
Vezette: Solymosi Péter (Ring Gy., Takács G. – Szabó Zs., Kulcsár K. – Becséri G.).

Gól: Bebeto (22.)
Sárga lap: Laczkó (93.), ill. Causic (87.)
Piros lap: James (50.).

Kecskeméti TE: Tujvel – Lovric, Gyagya (Eninful, 65.), Skopljak, Laczkó – Karan – Kitl, Vukasovic, Savic (Gréczi, 56.) – Bebeto, Novák (Szivacski, 90.). Vezetőedző: Bekő Balázs.

PMFC-MATIAS: Poleksic – Nagy (Rácz, 46), Causic, Balogh, Uzoma (Tadejevic, 67.) – Manjrekar – Pauljevic, Márkvárt, Weitzer (Fröhlich, 77.), Szatmári – Makriev. Vezetőedző: Robert Jarni.

"Két olyan csapat találkozott egymással a Kecskemét–PMFC-MATIAS bajnokin, amelyek veretlenek voltak a tavaszi bajnoki szezonban. A házigazdák nem kis meglepetésre három győzelmet arattak 2015-ben, s nyilván a negyedikre készültek, a vendégek pedig eddig kétszer nyertek és egyszer döntetleneztek, ami szintén dicséretes teljesítmény.
Egy döntetlennel mindkét együttes veretlen maradt volna – de nem így történt. A bombaformában lévő kecskemétiek ugyanis az első valamirevaló akciójukból megszerezték a vezetést, természetesen a nagy gólgyáros, Bebeto volt eredményes. Ilyen passzban van manapság, még a füléről is bepattanna a labda, most is jókor volt jó helyen.
A folytatásban támadott, támadgatott a PMFC, de a Kecskemét, ahogy a korábbi meccsein is, most is nagyon szervezett, masszív volt, így a piros-feketék nem igazán tudtak helyzetet kialakítani. Az 50. perc után pedig jelentősen csökkentek a pontszerzési esélyeik, miután James Manjrekar piros lapot kapott. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt minden, a Kecskemét megőrizte előnyét, s ezzel megnyerte tavaszi negyedik bajnokiját is, míg Szatmáriéknak először kellett fejet hajtaniuk." (bama.hu)

forrás: Nemzeti Sport 2015. március 22.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése