2014. április 3., csütörtök

2014. április 2. Videoton FC - Pécsi MFC-Matias 3-0 (1-0)

Videoton FC - Pécsi MFC-MATIAS 3-0 (1-0)
2014. április 2. Székesfehérvár Sóstói Stadion. 500 n. Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó.

Vezette: Farkas Ádám (Kelemen A., Varga G. – Bognár T., Szilasi Sz. – Takács G.).
Góllövő: Juhász 21’, Haraszti 71’ José Luis 84’.
Sárga lap: Mamadu 51’, Haraszti 66’, Brachi 91’ ill. Városi 51’.

Továbbjutott: Videoton, 4-1-es összesítéssel.

Videoton: Calatayud – Brachi, Juhász, Vinícius, Mamadu – Sándor Gy. (Caneira, 75.), Vitor Gomes – Paraiba (Haraszti, 64.), Kleinheisler (Nildo, 73.), F. Oliveira – Zé Luis. Vezetőedző: José Gomes.

PMFC: Helesfay – Erdős, Gajág, Lantos, Turi – James – Beke (Wittrédi, sz.), Zsdrál, Bailo, Rácz (Városi, sz.) – Perics (Gránicz, 72.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Helesfay Donát - kapus
"Nem sok jóra számítottak a PMFC-MATIAS labdarúgócsapatának szurkolói délután, amikor meglátták, milyen kezdőtizeneggyel állnak fel a piros-feketék a Videoton elleni Ligakupa-negyeddöntő visszavágóján. Valóban, ez az együttes az összeállítást illetően nyomokban sem emlékeztetett arra, amellyel a pécsiek a bajnokságban szerepelnek: a Lőrincz Emil–Márton Gábor edzőpáros Lantos Levente és Milan Perics kivételével csupa–csupa fiatalnak szavazott bizalmat.
Mindez tényleg azt vetítette elő, hogy a PMFC búcsúzni fog a sorozattól, ugyanakkor ne feledjük, szinte ugyanez a csapat az első meccsen nem csak méltó ellenfele volt a székesfehérváriaknak, hanem egyértelműen jobban játszott náluk. Pedig a Videoton akkor is, és most is nagyon erős összeállításban lépett pályára, jelezve, hogy a Ligakupában szeretne maradandót alkotni. Hogy ez összejön-e, nem tudni, mindenesetre a pécsieken tegnap túljutott. No, nem könnyedén, Lantosék ugyanis nem adták olcsón a bőrüket, akadtak helyzeteik is, de míg ők egyet sem tudtak belőni, a Vidi szép csendben háromszor is betalált." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése