2014. április 6., vasárnap

2014. április 5. Lombard Pápa Termál FC - Pécsi MFC-Matias 1-0 (1-0)

Lombard Pápa TFC – Pécsi MFC-Matias 1-0 (1-0)
2014. április 5. Pápa, Perutz-stadion. NB I. 23. forduló. 1.000 néző.

Vezette: Fábián Mihály (Márkus T., L. Tóth L. – Becséri D., Takács J. – Varga Zs.).
Gól. Nagy Tamás (29’)
Sárga lap: Kulcsár 49’, Arsic 67’, Griffiths 87’ ill. Márkvárt 22’, Mohl 60’, Balogh B. 67’.

Pápa: Szűcs – Nagy S., Csizmadia, Struhár, Németh M. – Tóth G., Kulcsár (Marics, 72.), Nagy T., Arszics (Tajthy, 75.) – Griffiths, Kenesei (Eszlátyi, a szünetben). Vezetőedző: Tóth Bálint.

PMFC: Gőcze – Nagy J., Romics, Balogh, Mohl – Horváth A. – Szatmári, Márkvárt (Wittrédi, 78.), Koller (Kővári, 45.), Városi – Pölöskey (Perics, 59.). Vezetőedző: Márton Gábor.

"Sajnos nem sok jót ígért, hogy a Pápa idén még nem nyert bajnokit. Minden sorozat megszakad ugyanis, s bizony a honi élvonalban nincsenek akkora különbségek a csapatok között, hogy valaki „véletlenül” ne gyűjtse be egyszer a győzelemért járó három pontot.
Ráadásul a PMFC-nél a hét eleje nem feltétlenül a szombati bajnokiról szólt. A pécsi játékosok már nagyon unták, hogy a klub nem fizetett pontosan, csúsztak a pénzek, ráadásul az állandó ígérgetésekkel inkább csak olajat öntöttek a tűzre a vezetők – mindez együtt már sok volt a futballistáknak, akik az edzéseken nem azt a munkát végezték, amit elterveztek.
Ettől függetlenül persze minden pécsi szurkoló bízott benne, hogy két nyeretlen bajnoki (Debrecen, Kecskemét) után most győznek a piros-feketék. A Lőrincz Emil–Márton Gábor edzőpáros változtatott a pénteken megadott kezdőtizenegyen, bekerült csúcséknek Pölöskey Péter (sejtettük, hogy így lesz), de az első félidő sajnos nem róla, és nem a vendégtámadásokról szólt. Igaz, hogy a hazaiak nem játszottak fölényben, de gólt ők szereztek Nagy Tamás révén, s ezzel bizony nagyon nehéz helyzetbe hozták a PMFC-t. Az utóbbi időben ugyanis nem megy a gólszerzés a pécsieknek, négy tétmeccs óta nem találtak a kapuba, nem csoda, hogy az egyik szurkoló hozzászólásában megjegyezte: mindegy kicsoda, csak valaki törje meg a csendet.
Sajnos nem törte meg senki. Pedig pályára lépett Kővári Róbert (még az első félidő végén, miután Koller Krisztián megsérült), Milan Perics és Wittrédi Dávid is, ám sem ők, sem a többiek nem tudták a hazai kapuba gyömöszölni a labdát. A második félidő végén nagyon nyomtak a pécsiek, Gőczét kivéve mindenki a pápai térfélen tartózkodott, de ez sem volt elég, a hazaiak kibekkelték ezt az időszakot, s végül egy góllal megnyerték a meccset." (bama.hu)
forrás: Nemzeti Sport, 2014. április 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése