2014. március 27., csütörtök

2014. március 26. Újpest FC - Pécsi MFC-Matias 4-0 (2-0)

forrás: Nemzeti Sport, 2014. március 27.
Újpest FC - Pécsi MFC-MATIAS 4-0 (2-0)
2014. március 26. Újpest, Szusza Ferenc-st. Magyar Kupa-negyeddöntő, visszavágó

Vezette: Solymosi Péter (Berettyán P., Horváth R. – Erdős J., Farkas Á. – Király K.).
Gólszerző: Balogh (30.), Zamotsny (34., 47.), Suljic (54.).
Sárga lap: Suljic 80’ ill. Rácz 57’. Kiállítva: Beke 88’.

Továbbjutott: Újpest, 7:1 összesítéssel.

Újpest: Balajcza – Ngawa, Litauszki, Heris, Nagy J. – Balogh Balázs (Simon K., 70.), Proesmans – Koszovics, Vasziljevics (Szélesi, 70.), Tshibuabua (Suljic, a szünetben) – Zamostny. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.

PMFC: Helesfay D. – Beke, Balogh Béla, Fodor, Mohl (Lantos, 69.) – Városi (Bailo, 56.), Horváth A., Zsdrál, Rácz – Perics, Pölöskey (Wittrédi, 55.). Vezetőedző: Márton Gábor.

"Sok mindenre képes volt már ez a PMFC, jó néhány bravúrt véghezvittek már a pécsi fiatalok, a szerdai nap azonban nem az ő napjuk volt. Bár a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágója előtt még egy picit bizakodott az ember, hogy hátha, hátha tényleg le tudják dolgozni az első mérkőzésen összeszedett tekintélyes hátrányt (akkor 3-1-re nyert az Újpest Pécsett), erre nem sokáig volt esélyük. Az első félidő közepén Balogh Balázs révén vezetést szereztek a lilák, ami még nem jelentett akkora bajt, hiszen a piros-feketéknek így is, úgy is, legalábbb három gólt kellett volna szerezniük, ám amikor négy perccel később Zamostny is betalált, kiderült, hogy ez a hajó elúszott.
A második félidőben sem állt le az Újpest, rögtön az elején bevágott még kettőt, s ezzel már kellemetlenül nagyra nőtt a két csapat közötti különbség. Konkrétan: összesítésben ekkor már 7-1-re vezettek a fővárosiak. A hátralévő közel negyven percben már nem változott az eredmény, sajnos a pécsiek erejéből még szépítésre sem futotta, így Nebojsa Vignjevics együttese kettős győzelemmel, 7-1-es gólkülönbséggel jutott a legjobb négy közé." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése