2014. március 22., szombat

2014. március 22. Debreceni VSC-TEVA - Pécsi MFC-Matias 1-0 (0-0)

Debreceni VSC-TEVA - Pécsi MFC-MATIAS 1-0 (0-0)
2014. március 22. Debrecen,  NB I. 21. forduló, 2.000 néző.

Vezette: Andó-Szabó Sándor (Varga Zs., Márkus T. – Fábián M., Takács J. – Kispál R.).
Gól: Tisza (94’ – 11es).
Sárga lap: Morozov (9.), Sidibe (85.), ill. Romics (36.), Fodor (93.)

Debrecen: Novakovics – Lázár, Morozov, Máté, Korhut – Bódi (Vadnai, 57.), Zsidai, Mihelic, Szakály – Volas (Sidibe, 71.), Kulcsár (Tisza, a szünetben). Vezetőedző: Kondás Elemér.

PMFC: Gőcze – Fodor, Balogh, Romics, Mohl – Horváth A., Koller (Nagy J., 94.) – Kővári (Városi, 73.), Márkvárt, Wittrédi (Perics, 60.) – Szatmári. Vezető edző: Márton Gábor.

"Hősies küzdelmet láthattunk a szombat délutáni meccsen. A PMFC nem játszott alárendelt szerepet a listavezető otthonában, sőt több helyzetet is kidolgozott. Ám kevés volt, hiszen a Debrecen végül egy 11-es góllal nyert.
Bármennyire is reklamáltak Kollerék, a bíró nem vonta vissza döntését, Tisza pedig élt az alkalommal és berúgta a 11-est. Az ítéletről nyilván sokat vitatkoznak majd a szurkolók. Ezzel a bajnokesélyestől és jelenlegi éllovastól kikapott a Pécs, és megszakadt a kiváló bajnoki sorozata, az előző kilenc NB I-es meccsén nem szenvedett vereséget. De egyáltalán nincs szégyenkezni valója a mostani hajdúsági 0-1 miatt." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Kondás Elemér: – Kiszenvedtük a győzelmet, nem játszottunk jól, de értékes három pontot szereztünk, mert a pécsi csapatot nagyra értékelem.

Lőrincz Emil: – Nem érdemeltünk vereséget, játékban és helyzetekben is ugyanolyanok voltunk, mint a Debrecen. Született egy ilyen bírói ítélet, ha jogtalan a döntés, akkor az csúnya dolog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése