2013. november 3., vasárnap

2013. november 2. Mezőkövesd Zsóry FC - Pécsi MFC-Matias 0-1 (0-0)

Mezőkövesd Zsóry FC - Pécsi MFC-MATIAS 0-1 (0-0)
2013. november 2. Mezőkövesd, 1.500 n. NB I. 13. forduló.

Vezette: Bognár Tamás (Bozó Z., Kelemen A. – Szőts G., Urbán Eszter – Medovarszki J.).
Gól: Fodor (54.).
forrás: Nemzeti Sport, 2013. november 3.
Sárga lap: Gévay 29’, Harsányi 45’, Szalai 66’, Balajti 71’, ill. Grumics 44’, Koller 84’.

Mezőkövesd: Horváth T. – Búrány (Dobos, 64.), Szalai, Hegedűs D., Gévay – Kiss M. (Bogdány, 81.), Pilibaitis, Bognár (Olasz, 69.), Menougong – Harsányi, Balajti. Vezetőedző: Véber György.

PMFC: Dibusz – Fodor, Romics, Balogh, Uzoma – Szatmári, Horváth A. (Kővári, 94.), Márkvárt (Fröhlich, 81.), Koller, Mohl – Grumics (Wittrédi, 91.). Vezető edző: Márton Gábor.

forrás: Nemzeti Sport, 2013. november 3.
"Szerdán a Magyar Kupában találkozott egymással a két csapat, s akkor a PMFC-MATIAS 2-1-re győzött hazai pályán, s ezzel kiütötte a Mezőkövesdet a sorozatból. Három nappal később a bajnokságban randevúztak, s ez a meccs legalább olyan fontos volt mindkettőjük számára.
Az biztos, hogy nem ez volt a legizgalmasabb mérkőzés a bajnokság során, hiszen kevés helyzet adódott, de a PMFC-ért szorítók valószínűleg nem különösebben bánják ezt. A lényeg ugyanis az, hogy a gól nélküli első félidőt követően a második elején a védő Fodor Ferenc révén vezetést szereztek a vendégek, s előnyüket meg is tudták tartani a lefújásig.
A pécsiek számára nagyon sokat ért ez a győzelem. Ha a meccs előtt még utolsó előtti Mezőkövesd nyer, pontszámban beérte volna őket, így viszont Lőrincz Emil együttese kicsit eltávolodott a tabella végétől, s felzárkózott a középmezőnyhöz.
A következő fordulóban pedig már itthon játszik, igaz, nagyon nehéz dolga lesz: azt a Diósgyőrt fogadja, amelynek hosszú veretlenségi sorozata pont most szakadt meg, miután a Ferencváros 4-1-re legyőzte." (bama.hu)
forrás: Nemzeti Sport, 2013. november 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése