2012. február 12., vasárnap

2012. február 11. Pécsi MFC - Pécsváradi Spartacus SE 2-0 (0-0)

Pécsi MFC–Pécsváradi Spartacus SE 2–0 (0–0)
2012. február 11. Pécs, PMFC-stadion, felkészülési mérkőzés, 50 néző.

Vezette: Jakab.
Gólszerző: Turi T. (2)

PMFC: Dibusz – Simonfalvi, Causic, Goia, Markovic – Regedei, Irakli, Scsepanovics (Turi T.,), Nagy O. – Andorka, Okoronkwo. Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

"A második félidőben Turi Tamás (1992.03.10) megmutatta, hogy van benne kurázsi, csereként beállva két gólt szerzett."  (bama.hu)
"Elégedett lehet a vezetőedző, Mészáros Ferenc, hiszen az elképzelései szerint alakul a keret kialakítása. Solomon Okoronkwo után újabb két játékossal bővül a csapat létszáma, akiket vihet is a jövő hétfőn kezdődő edzőtáborba.
– A bosnyák Vladimir Markoviccsal fél plusz kétéves szerződést kötöttünk – mondta lapunknak tegnap délután Bérczy Balázs klubigazgató. – Harsányi Zoltánnal fél plusz hároméves szerződésben állapodtunk meg, a csatár holnap írja alá a papírokat.
Miután mindketten már most a PMFC futballistái lettek, együtt utazhatnak társaikkal a tíznapos edzőtáborba. Amely végül nem ott és nem akkor lesz, ahol és amikor tervezték: a hóhelyzet miatt a boszniai Medjugorjébe nem lett volna érdemes elmenni, így a klub változtatott – jövő hétfőtől a horvátországi Rovinjban dolgozhat Mészáros Ferenc együttese.
A két játékos érkezésével lassan lezárul a pécsiek számára az átigazolási időszak. Az egyetlen nyitott kérdést a lett válogatott középpályás, Artis Lazdins jelenti, neki még van esélye arra, hogy szerződtessék. A kölyökképű fiatalemberről tegnap kiderült, hogy elég laza, vagány srác. Amint azt elmondta, most egy kis újdonságra, más környezetre vágyik, kipróbálná magát egy új helyen, a hazájánál erősebb bajnokságban, ezért érkezett a PMFC-hez próbajátékra.
Úgy tűnik, az egész család hajlamos a kalandozásra: amikor 18 éves volt, kimentek Amerikába, ahol egy akadémián futballozott. Később hazatért, játszott a Ventspilsben, legutóbb pedig a Jelgavában, s nyolcszor a lett válogatottban is szerepelt. Miután a Jelgava nem a Paris Saint-Germain, a lett válogatott pedig éppenséggel nem az argentin nemzeti tizenegy, Lazdinsnak most a tesztelés során kell bizonyítania, hogy megüti a kívánt szintet, s leigazolása erősítést jelentene a PMFC-nek." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése