2012. február 9., csütörtök

2012. február 8. Pécsi MFC - Gold Sport-Kozármislenyi FC 2-1 (2-0)

Pécsi MFC – Gold-Sport Kozármislenyi FC 2–1 (2–0)
2012. február 8. Pécs, PMFC-stadion. felkészülési mérkőzés.

Vezette: Zierkelbach Péter
Andorka Péter
Gólszerzők: Andorka (2), ill. Wittrédi.

PMFC: Dibusz – Nagy J., Causic, Todorovics, Károly V. – Nagy O. (Frőhlich), Milan Csulum, Kvekveskiri, Okoronkwo (Hrelja) – Andorka, Fröhlich (Samuel Ellis Ato). Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

Kozármisleny: Sólyom (Helesfay) – Tasselmayer, Balaskó, Fodor F. (Fellai), Tóth Z. – Asztalos, Kovács T., Végh (Karacs), Kiss M. (Schmidt) – Faller (Wittrédi), Rácz. Vezetőedző: Márton Gábor.

"Nem kis fejtörést okoz a PMFC labdarúgócsapatának (mint természetesen a többi baranyai együttesnek is) az utóbbi napokban leszakadt nagy hó. A műfüves pályát kedden egész nap takarították, s nem csodálkoztunk volna rajta, ha egyszer csak Samuel Ellis Atóra akadtak volna egy hóbuckában – lassan olyan magas a fehér lepel, hogy az apró ghánai akár el is tud benne tűnni. Mára azonban már futballra alkalmas lesz a pálya, délután ugyanis a PMFC vegyes csapata felkészülési mérkőzést tervez a Kozármislennyel.
 piros-feketékhez kedd délután újabb próbajátékos érkezett. A szerb Milan Csulum biztosan nem fog elveszni a hóban: a 27 éves védekező középpályás szép szál legény, 196 centire nőtt. Mint megtudtuk, legutóbb az orosz másodosztályban, a Volgar Gazprom csapatában futballozott, de előtte játszott a Zseljeznicsar Szarajevóban, az OFK Belgrádban, a Csukaricskiben, valamint a Szmederevóban is.
A PMFC vezetőségét nem csak a hazai körülmények aggasztják, hanem a külföldi hóhelyzet is. A csapat csütörtökön indult volna a boszniai Medjugorjébe, ahol tíz napig edzőtáborozott volna – az onnan érkező rossz hírek miatt azonban elcsúsztatják az utazást.
– Vasárnapra tervezzük az indulást – tudtuk meg Bérczy Balázs klubigazgatótól. – Bízunk benne, hogy addigra konszolidálódik ott a helyzet, s jó pályákon tudunk majd edzeni.
A sportvezetőtől megkérdeztük, van-e tervük arra az esetre, ha semmi sem lesz a javulásból. Bérczy Balázs elmondta, már az is felmerült, hogy más lehetőség elé néznek, vagyis Medjugorje helyett más felé veszik az irányt." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése