2011. április 24., vasárnap

2011. április 23. Pécsi MFC - Bajai Labdarúgó SE 3-2 (3-1)

Pécsi MFC – Bajai Labdarúgó SE 3-2 (3-1)
2011.április 23. Pécs, PMFC-st. NB II. Nyugati cs. 23. f. 800 n.

Vezette: Erdős József (Márton Zsolt, Kiss Balázs).
Góllövő: Lovrencsics G. 4’, Gyánó Sz. 31’, 45’. ill. Frőhlich R. 44’ 83’.
Sárga lapTodorovics (47.), Pintér (62.), ill. Szőllősi (54.).
Pécsi gólöröm

PMFC: Dibusz – Nagy J., Lantos, Todorovics (Fodor, 57.), Törtei – Regedei, Turi (Godslove, 55.), Pintér – Lovrencsics, Gyánó (Sztojanovszki, 67.), Eszlátyi. Vezetőedző: Mészáros Ferenc. 

BLSE: Herbert – Villám, Csanádi (Balázs, a szünetben), Forgács, Kardos (Nagy E., a szünetben) – Császár  – Szauter, Domokos, Szőllősi, Frőhlich – Kormos (Csordás, 68.). Vezetőedző: Bognár György.

"Meglepő kezdőtizeneggyel futott ki a pályára szombat délután a PMFC. Hiányzott például Stark, Fodor, Godslove és Wittrédi is, Mészáros Ferenc vezetőedző pedig bátor húzással a fiatal Eszlátyit és Turit is betette.
Előbbi a mérkőzés elején ügyesen is mozgott a bal oldalon, de nem csak ő, az egész csapat jól muzsikált. Végre, mondhatnánk, hiszen tavasszal még egyszer sem látta a közönség jól játszani a pécsi csapatot – a gyenge produkció pedig meglátszott a lelátón helyet foglalók számán. Ezúttal azonban nem panaszkodhattak azok, akik kijöttek.
Lovrencsics Gergő elkapta a fonalat, gyors elfutásaival rendre megbolondította a vendégek védelmét, s előbb rúgott egy gólt, majd adott egy gólpasszt Gyánónak. A héten betegséggel bajlódó csatár is kitett magáért, még az első félidőben ismét betalált.
Izgalmas, szép akciókban és gólokban gazdag negyvenöt perc volt, nem csoda, hogy a lelátóról tapsot kapott a produkció.
A folytatás viszont nagyon is felejthetőre sikeredett.
A pécsiek húsz percig még úgy ahogy futballoztak, ki is alakítottak két ziccert (az elsőt a 64. percben Godslove 3 méterről hagyta ki, miután az üres kapu helyett a felső lécre emelt – ezt biztosan nem fogja elmesélni az unokáinak), utána azonban teljesen összezuhantak.
Dögunalom lehetett volna a hátralévő idő – ha a bajaiak nem teszik izgalmassá. Bognár György együttesét dicséret illeti azért, mert megérezve a lehetőséget alaposan megdolgoztatta a hazaiakat, s a második góljuk után attól lehetett tartani, hogy jön a harmadik is, ami már pontot ért volna. De szerencsére nem jött, így maradt a PMFC-győzelem.
Ugyanakkor nyugodtan hozzátehetjük: a pécsieknek nem szabadna ilyen pocsék hajrával elrontani egy szépen induló mérkőzést." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése