2011. április 30., szombat

2011. április 30. foci24.com-Kaposvölgye Vállalkozók SC - Pécsi MFC 0-5 (0-1)

foci24.com-Kaposvölgye Vállalkozók SC – Pécsi MFC 0-5 (0-1)
2011. április 30. Nagyberki, NB II. Nyugati cs., 24. forduló, 400 néző.

Vezette: Kiss Norbert (Kepe Arnold, Király Krisztián).
Törtei Tamás

Sárga lap: Székesi 10’ Törtei 42’.
Góllövő: Gyánó (2., 11-esből), Törtei (64.), Lantos (74.), Horváth Zs. (87., 90.).

KVSC: Héger – Királyvári, Szilasi, Varga, Duba – Székesi (Koren, 48.), Jámbor, Surányi (Mile, a szünetben), Fekete – Kovács, Sowunmi A. (Oszvári, 64.). Vezetőedző: Nagy Tibor. 

PMFC: Dibusz – Nagy J., Lantos, Todorovics, Törtei – Pintér, Regedei, Wittrédi (Sztyepanovics, 61.), Eszlátyi (Godslove, a szünetben) – Lovrencsics, Gyánó (Horváth Zs., 79.). Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

"Nem bízta a véletlenre a PMFC a Kaposvölgye ellen. A sereghajtó otthonában Gyánó Szabolcs tizenegyesgólja révén már a második percben vezetést szereztek a piros-feketék, s bár az első félidőben nem növelték előnyüket, a vége kiütéses győzelem (5-0) lett. Ha minden meccs ilyen lenne, talán unná is az edzősködést Mészáros Ferenc, a pécsiek szakvezetője.
– Nem akartuk lebecsülni az ellenfelet, így is álltunk hozzá az első perctől kezdve, s ennek köszönhetően gyorsan megszereztük a vezetést – mondta Mészáros Ferenc. – Néhányan kicsit talán túl is pörögtek, ezért hagytunk ki sok helyzetet. A cserék viszont nagyon jól szálltak be, s a végén már gólokban is megmutatkozott a fölényünk.
Az egyik jól beszálló csere Horváth Zsolt volt. A csatár a 79. percben állt be, s a hátralévő időben kétszer is betalált. Talán azért, mert nem akart órákat sétálni: Mészáros Ferenc ugyanis bekiabálta neki, hogy ha nem lő gólt, gyalog megy haza.
– Most kiváltképp örültem, hogy felszállhattam a buszra! – mondta mosolyogva a támadó. – Ez a két gól kellett a lelkemnek, nem volt csúcsformában az önbizalmam. És persze jót tett az egész csapatnak is.
Hát még az milyen jót tett, amikor meghallották, hogy a Gyirmót döntetlenezett!
– A buszon ültünk, amikor meghallottuk a hírt. Volt nagy örömujjongás! Abszolút nem mondtunk még le a bajnoki címről! – árulta el Horváth Zsolt." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése