2011. április 17., vasárnap

2011. április 16. FC Ajka - Pécsi MFC 0-1 (0-0)

FC Ajka – Pécsi MFC 0-1 (0-0)
2011. április 16. Ajka, Városi Sportcentrum. NB II. Nyugati cs. 22. forduló, 500 néző.

Vezette: Pintér Csaba (Király Krisztián, Huszár Balázs). 
Mucha József és Mészáros Ferenc a pécsi kispadon

Góllövő: Pintér Attila 88’.
Sárga lap: Sallér (41.), ill. Lantos (76.).

Ajka: Jánosa – Sallér, Kovács Sz., Pákai, Gunther – Pothárn, Kottán, Hegyi, Gaál (Rácz, 66.) – Mihalecz, Szabó. Vezetőedző: Artner Tamás. 

PMFC: Dibusz – Nagy J. (Törtei, a szünetben), Stark, Todorovics, Fodor – Regedei (Wittrédi, 81.), Lantos, Pintér – Lovrencsics, Pavicsevics (Turi, 57.), Godslove. Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

"Nagyon nehéz feladatot oldott meg a PMFC labdarúgócsapata, hiszen azt az Ajkát győzte le idegenben, amely korábban a Gyirmót és a Videoton II. ellen is nyerni tudott. A zsinórban három mérkőzést elveszítő pécsiek ráadásul úgy indulhattak el a roppant fontos találkozóra, hogy pénteken megsérült Nagy Olivér, Gyánó Szabolcs pedig megbetegedett. Az első félidőben még döcögött a piros-feketék játéka, ám Mészáros Ferenc vezetőedző a szünetben átszervezte csapatát. Átálltak a kétcsatáros játékra, aminek köszönhetően futószalagon jöttek a helyzetek. A cserék is jól sikerültek, s a 88. percben Pintér megszerezte a győzelmet érő gólt.
Nem volt szerencséje ugyanakkor PMFC-nek, már ami a riválisok eredményeit illeti. A Videoton II. ugyanis simán, 2-0-ra verte hazai pályán a Győr második csapatát, a Gyirmót pedig 1-0-ra győzött a Barcs ellen. Kiprich József együttese alaposan megszenvedett a sikerért: a bajnoki címre hajtó gyirmótiak a 92. percben, Tóth Norbert révén szerezték meg a győztes gólt." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Artner Tamás: – Mi uraltuk a mérkőzést, azt gondolom, hogy tudatosabban játszottunk a Pécsnél, sajnos nem tudtam frissíteni. A PMFC nagy szerencsével vitte el a három pontot.

Mészáros Ferenc: – Sajnos a tervezett kezdőcsapatot a mérkőzés napján át kellett szerveznem, Gyánó megbetegedett, Nagy Olivér pedig megsérült tegnap. Nem volt könnyű dolgunk, félidőben átálltunk két ékes játékra, amely meghozta az eredményét. Úgy gondolom, átlendültünk a holtponton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése