2010. április 15., csütörtök

2010. április 14. Pécsi MFC - Videoton-Puskás Akadémia FC 4-1 (3-0)

Pécsi MFC – Videoton-Puskás Akadémia FC 4-1 (3-0)
2010. április.14. Pécs, PMFC-st. 400 néző. NB II. Nyugati cs.  17. f. (elmaradt m.)

Gólöröm (foto: bama.hu)
Vezette: Erdős József (Márton Zsolt, Kis Zoltán). 
Góllövő: Gyánó 7’, 10’, 49’ Nagy O. 42’ ill. Ponczók 69’. 
Sárga lap: Gyánó (18.).
Szögletarány: 5-3 (2-3).

PMFC: Hegedüs  – Nagy J., Stark, Sütő, Szamosi – Berdó, Pintér, Nagy O. (Cseri, 53.) – Lovrencsics (Fónai, 74.), Gyánó (Szabó B., 59.), Wittrédi. Vezetőedző: Várhidi Péter. 

Videoton-PAFC: Tujvel – Milanovics, Novakovics (Papucsek, 16.), Radovics, Présinger – Sifter, Fejes – Lelkes (Silva, 74.), Ponczók, Baracska (Babos, 66.) – Olasz. Vezetőedző: Varga István.

"Mielőtt teljesen kivesézhettük volna azt a kérdést, hogy miért is kell négy idegenlégióssal felállnia egy magyar labdarúgó akadémia csapatának az NB II-ben, a PMFC már két góllal vezetett. Nem is akármilyenekkel, Gyánó Szabolcs mindkétszer formás akció végén talált a kapuba, a „feladó” pedig a 7. és a 10. percben is Lovrencsics Gergő volt.A vendégek vezetőedzője, Varga István nem is nézte sokáig tétlenül a belső védők ügyetlenkedését, szegény Novakovicsot már a 16. percben lekapta – legalább magyar srác állhatott a helyére. Mindez azonban nem sokat segített a székesfehérvári együttesen, mert a PMFC ezúttal minden helyzetét értékesítette, ami azt jelentette, hogy a 49. percben már 4-0-ra vezetett. Egy megpattanó lövésből ugyan szépített Ponczók, de ennek a találatnak még ő sem tudott nagyon örülni.
A pécsi szurkolók (sajnos a mérkőzés előtti hatalmas zuhé sokakat otthon marasztalt) viszont örültek, és alaposan megtapsolták az 59. percben lecserélt Gyánót, aki a bal szeme alatt éktelenkedő vérző monoklival hagyta el a pályát. A lefújás után elmondta, az egyik vendégjátékos gyakorlatilag leütötte – a játékvezető viszont nem látott semmit." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Várhidi Péter: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, sikerült helyzeteket kialakítanunk és értékesítenünk, ami megnyugtatta a csapatot. A vasárnapi meccs sokat kivett játékosaimból, így a fáradtság miatt a vége nehéz volt.

Varga István
: – Gratulálok a Pécsnek, megérdemelte a győzelmet. A két belső védőnk kritikája, hogy Gyánó három gólt szerzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése