2010. április 18., vasárnap

2010. április 17. Pécsi MFC - Budaörsi SC 0-0

Nemzeti Sport, 2010. április 18.
Pécsi MFC – Budaörsi SC 0-0
2010. április 17. Pécs, PMFC-st. 1.000 n. NB II. Nyugati cs. 22. f.

Vezette: Pánczél Krisztián (Kepe Arnold, Kulman Tamás).
Sárga lap: Berdó 24’ Nagy J. 55’, Pintér A. 60’ ill. Mihályi 39’, Farkas 58’ Varga D. 75’, Végh 92’.

PMFC: Hegedüs – Nagy J., Stark, Sütő, Szamosi – Berdó, Pintér, Cseri (Fónai, 55.) – Lovrencsics, Szabó B. (Horváth Zs., 62), Wittrédi (Kvekveskiri, 77.). Vezetőedző: Várhidi Péter.



Budaörs: Kozma – Végh, Varga D., Trampler, Mihályi – Csillag (Sándor, 84.), Lászka – Farkas, Papp (Márkus, 53.), Nagy R. (Csobánki, 65.) – Koós. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

"A mérkőzés fél órás késéssel, fél nyolckor kezdődött, mert a vendégek buszának csomagtartója menet közben kinyílt, egy-két csomag állítólag ki is pottyant, így késve érkeztek meg a pécsi pályára. Lehet, hogy a 19.00 órás kezdéshez volt igazítva a futballisták csúcsformája, és a csúszás már nem tetszett nekik, mindenesetre elég pocsék meccset bosszankodhattak végig a kilátogató nézők.
Az egy héten belül harmadik bajnokiját játszó PMFC ugyanis nem tudta megismételni a Videoton elleni szerdai produkcióját, játékosai rengeteg hibát vétettek, és csak elvétve jelentettek (némi) veszélyt a Budaörs kapujára. Senkit nem boldogított, hogy a vendégek még ennyi veszélyes akciót sem vezettek.
A második félidőben – talán kicsit túl későn – Várhidi Péter vezetőedző cserékkel próbált változtatni, ám ez sem segített. Fónai Balázs ugyan egyszer-kétszer alaposan megkeverte a vendégvédőket a bal oldalon, ám a végeredmény ugyanaz lett, mint amikor az első félidőben Lovrencsics Gergő adott be jobbról: nem született gól a pécsi akciókból. A vége 0-0 maradt, így végtelenül bosszúsan mehettek hazai a szurkolók.
Siófokon és Gyirmóton pedig biztos megint jót mosolyogtak az eredmény hallatán." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése