2010. április 12., hétfő

2010. április 11. Bp. Honvéd-Magyar Futball Akadémia - Pécsi MFC 2-2 (1-0)

Nemzeti Sport, 2010. április 12.
Honvéd-Magyar Futball Akadémia – Pécsi MFC 2-2 (1-0)
2010. április 11. Budapest, Bozsik-st. 200 n. NB II. Nyugati cs. 21. forduló.


Vezette: Andó-Szabó Sándor (Kelemen Attila, Fehér Gyula).
Góllövő: Sós (28.), Rábold (90.) illetve Lovrencsics (73.), Wittrédi (87.).
Sárga lap: Baráth 52’ ill. Berdó 49’, Szamosi 55’.

Honvéd-MFA: Kunsági – Simkó, Sós, Czár R., de Azevedo – Baráth, Tisza, Szórád, Bojtor – Vécsei (Rábold, 10.), Gohér. Vezetőedző: Szalai László.

PMFC: Hegedüs – Regedei (Wittrédi, 60.), Stark, Lantos, Szamosi – Berdó, Pintér, Lovrencsics, Nagy O. (Nagy J., 62.) – Gyánó (Cseri, 75.), Szabó B. Vezetőedző: Várhidi Péter.

"Az utolsó pillanatokban kapott óriási potyagóllal veszített el két nagyon fontos pontot a PMFC labdarúgócsapata a Bp. Honvéd II. otthonában. A Kozármisleny szintén döntetlenezett, és őrzi november eleje tartó veretlenségét.
A mérkőzés előtt az utolsó előtti, 14. helyen álló Bp. Honvéd II-höz látogatott a PMFC tegnap délután, s ennek ismeretében nem volt túlzott elvárás a többgólos pécsi győzelem. Ehelyett 2-2-es döntetlen lett a találkozó, ami kétségtelenül nagy blama.
– Olyan mérkőzés volt, amelyen nagyon agilis ellenféllel találkoztunk, s ahogy eddig is, most is sok párharcot elveszítettünk – értékelt a találkozó után Várhidi Péter, a pécsiek vezetőedzője, érezhetően elég bosszús hangon. – Pályafutásom során még nem láttam olyan gólt, amilyennel végül a hazaiak egyenlítettek: egy félpályáról, ráadásul nem is középről, hanem oldalról előreívelt labdának aláfutott Hegedüs, így az érintés nélkül a kapunkba pattogott. Dühös vagyok, de sajnos ez van." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése