2009. április 5., vasárnap

2009. április 4. Pécsi MFC - Gyirmót SE 1-1 (0-0)

Pécsi MFC – Gyirmót SE 1-1 (0-0)
2009. április 4. Pécs, PMFC-st. 2.500 n. NB II. Nyugati cs. 20. forduló.

Kulcsár Árpád a gólszerző
forrás: bama.hu
Vezette: Solymosi Péter (Lémon Oszkár, Takács Gábor).
Gól: Kulcsár 58’ ill. Tóth N. 67’.
Sárga lap: Nagy J. (54.), ill. Pék (24.), Kiss Zs. (81.), Tóth N. (83.).

PMFC: Herbert – Nagy J., Lantos, Szabados, Présinger – Nagy O. (Berdó, 73.), Schrancz, Sipos, Kulcsár (Szalai, 84.) – Wittrédi, Horváth Zs. (Lovrencsics, 73.). Vezetőedző: Róth Antal.

Gyirmót: Boros – Pirka, Kozmér, Pék (Kiss Zs., 73.), Szabó Cs. – Nagy L., Horváth R., Baumgartner, Szekér (Németh, 76.) – Tóth N., Laki (Polyák, 87.). Vezetőedző: Kiprich József.

"Ha telt ház nem is várta az első és második helyezett rangadóját, azért szépen megtelt a PMFC stadionja. A pécsi B-közép az első pillanattól jó hangulatot varázsolt, kár, hogy az első félidőben a hazaiak nem tudták kiszolgálni szurkolóikat. Rengeteg volt a pontatlanság, a hiba, az ügyetlenkedés, s a kezdeti nekibuzdulás után bizony inkább a Gyirmót kezdeményezett.
Szünet után azonban végre azt kapta a közönség, amiért kilátogatott: remek futballmeccs kerekedett. S ez nem csak a PMFC érdeme, mert bár Róth Antal tanítványai is teljesen más mentalitással léptek pályára, a vendégek is kitettek magukért, s igazolták, hogy jó csapatuk van. Itt is, ott is akadtak helyzetek, sorra gördültek a veszélyes akciók. Pécsi oldalon feltétlenül érdemes kiemelni Wittrédi Dávidot, aki ismét megcsillantotta remek lövőtechnikáját, s bár most egyik szabadrúgásából sem talált kapuba, Kulcsár fejére odavarázsolta a labdát. Hiába vezetett azonban a PMFC, nem véletlenül vezeti a góllövőlistát a gyirmóti Tóth Norbert: ritkán látható gyönyörű találattal egyenlített.
A rangadó döntetlennel zárult, ami igazságosnak mondható, s így a tabellán is minden maradt a régiben: vezet a PMFC!" (bama.hu)
Nemzeti Sport, 2009. április 5.

MESTERMÉRLEG:

Róth Antal: – Igazi élvezhető rangadó volt. Az első félidőben idegesen, pontatlanul játszottunk, a másodikban azonban mi irányítottunk.

Kiprich József: – Nyílt mérkőzésen mindkét csapat felvállalta a támadó játékot. Igazságosnak érzem az 1-1-et, bár a végén volt még egy meccslabdánk.

Nemzeti Sport, 2009. április 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése