2006. március 12., vasárnap

2006. március 11. Győri ETO FC - Pécsi MFC 1-1 (1-0)

Győri ETO FC - Pécsi MFC 1-1 (1-0)
2006. március 11. Győr, ETO-stadion. NB I., 18. forduló. 1.500 néző.

Vezette: Kassai Viktor (Erős G., Kispál R).
Gólszerzők: Priskin 43' ill. Jevdovics 67'.
Sárga lap: Kulcsár 34., Sólyom a 80., illetve Priskin az 55. percben.

Győri ETO FC: Sztevanovics - Zsók (Bajzát 85'), Jäkl, Mátyus, Hanák - Regedei, Pusztai, Tóth P. (Varga Z. 70') - Vincze 0. - Lajtos (Czanik 61'), Priskin. Vezetőedző: Csank János. 

PMFC: Sólyom - Schindler, Bajusz, Dienes, Szekeres Zs. - Berdó, Győri, Kulcsár (Vujics 64'), Pavicsevics - Kalina (Lantos 78'), Tarcsa (Jevdovics 54'). Vezetőedző: Keszei Ferenc.

MECCSKRÓNIKA:
11. perc: Tarcsa két cselt követően a jobbösszekötő helyéről próbálkozott lövéssel 18 méterről, de jobb külsővel meglőtt labdája a kapu mellé szállt. 
21. perc: Tarcsa játszotta magát tisztára a győri térfél jobb oldalán, beadását követően a Jäkl lábán megpattanó labda Kalinához került, aki szép mozdulattal, a kapunak háttal, ollózva célozta meg a bal felső sarkot, de Sztevanovics kitűnő reflexszel mentett. 
25. perc: Zsók viharzott el a jobb oldalon, mintaszerű keresztlabdáját követően Pusztai került helyzetbe a bal oldalon, de tíz méterről leadott lövését Sólyom bravúrral hárítani tudta. 
33 perc: Vincze Ottó két nagyszerű csel után 25 méterről, középről lőtt, de a labda centiméterekkel a kapu fölé szállt. 
43. perc: Lajtos kitűnően ívelt a jobb oldalról a kapu elé, a remekül érkező Priskin Dienest megelőzve hat méterről a kapu jobb odalába fejelt. 1-0 
51. perc: Berdó bal oldali szögletét követően a hosszú saroknál érkező Bajusz hat méterről úgy fejelt kapura, hogy a labda a bal kapufa külső éléről vágódott az alapvonalon túlra. 
67. perc: Berdó 21 méterről középről végezhetett el szabadrúgást, lövése után a labda a jobb kapufáról pattant vissza, az elmélázó hazai védők között kilépő Jevdovics hat méterről, jobbal a kapu közepébe helyezett. 1-1 
72. perc: Berdó kitűnő labdával ugratta ki a jobb oldalon felfutó Vujicsot, aki a kimozduló Sztevanovicsot kicselezve kapura lőtt, de a visszazáró Jäkl az utolsó pillanatban szögletre mentett. 
86. perc: Regedei végezhetett el szabadrúgást a kaputól 24 méterre, de nagy erejű lövését követően a kapu bal oldalába tartó labdát Sólyom nagy bravúrral szögletre tolta. 

Az első félidőben a győriek, a másodikban pedig a pécsiek támadtak eredményesebben, így a találkozónak nem is lehetett más a vége, mint igazságos döntetlen. (Nemzeti Sport, 2006. március 12.)

MESTERMÉRLEG:
Csank János: Nagy hiba volt, hogy a második félidő elején nem tudtuk irányítani a játékot, és így feljött az ellenfél. A találkozó végén ismét nagy nyomást gyakoroltunk a Pécs kapujára, de sajnos nem sikerült újabb góllal befejezni a mérkőzést. 
Keszei Ferenc: Ez a mérkőzés is úgy zajlott le, ahogyan az eddigi két tavaszi fellépésünk, vagyis az ellenfél vezetése után a cserékkel támadóbb felfogásra váltottunk. El kell gondolkodnom, nem lenne-e célszerűbb mindjárt a mérkőzés elejétől ezt játszani. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése