2005. november 10., csütörtök

2005. november 9. Pécsi MFC - Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet SE 0-1 (0-0)

Pécsi MFC - Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet SE 0-1 (0-0)
2005. november 9. Pécs, PMFC-st., Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó.
Egy kapufa...
500 néző.

Vezette: Vad II. István (Gaál, Vámos).
Góllövő: Laki (11-es) 73'.

PMFC: Sólyom - Schindler, Dienes, Szabados, Szekeres Zs. - Sipos J. (Bajusz, 79.), Berdó, Pavicsevics, Kulcsár (Csehi, 69.) - Balaskó (Ulrich, 75.), Horváth Gyula. Szakmai igazgató: Keszei Ferenc.

Szentlőrinc: Horváth György - Ambruszt, Zámbó, Krausz, Papes - Wittrédi (Kutyáncsányin, 58.), Orlovics, Leipold, Gálffy - Pincehelyi (Laki, a szünetben), Krász (Berkics, 68.). Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

MECCSKRÓNIKA
73. perc: Szekeres lebirkózta a szünetben csereként beálló Lakit a hazaiak tizenhatosán belül. A 11-est a sértett a jobb alsó sarokba helyezte. 0-1 
89. perc: Horváth Gyula tíz méterről, ballal a lécre emelt. 

Jobb volt az első félidőben az NB III-as csapat, többet is lőtt kapura. A szünet után már a PMFC is helyzetbe került, a gólt mégis a vendégek érték el, akik előnyüket a lefújásig megtartották. Ugyan nem jutottak tovább, de lelkes, fegyelmezett és időnként tetszetős játékuk elismerést váltott ki az újmecsekaljai szurkolók körében is. A pécsiekkel szimpatizálók ezúttal kifütyülték kedvenceiket. 

Továbbjutott: a PMFC 2-1-es összesítéssel. 

Mestermérleg 
Keszei Ferenc: - A Szentlőrinc kultúráltan futballozott, de helyzeteink nekünk voltak. Ez viszont kevés, gólt is kell lőni. Tűrhetetlen, hogy sorozatosan ilyen gyenge teljesítményt nyújtanak egyes játékosok. 
Mészáros Ferenc: - Nem volt nagy a hátrányunk, így megpróbáltunk mindent a továbbjutás érdekében, de éreztük, hogy az első mérkőzésen összeszedett kétgólos hátrányunk túl nagy lesz. Jól játszottunk, a csapat igazán kitett magáért. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése