2005. április 28., csütörtök

2005. április 27. Pécsi MFC - Vasas SC 1-0 (0-0)

Pécsi MFC - Vasas SC 1-0 (0-0)
2005. április 27. Pécs, PMFC-stadion, NB I., 24. forduló. 3.500 néző.

Ott József megbízott edzőként
(vagy menedzserként?) irányít
(forrás: Nemzeti Sport)
Vezette: Sápi Csaba (Szabó II. J., L.Tóth J.)
Gólszerző: Pavicsevics 64'.
Sárga lap: Pavicsevics (lerántotta Ködöböczöt) a 20., Tóth A. (kezezésért) a 40., Gyánó (elgáncsolta Kulcsárt) a 71. percben. 
Szögletarány: 9:2 (6:0). 

PMFC: Németh G. - Schindler, Dienes, Szabados, Szekeres Zs. - Sipos (Kordé 73'), Pavicsevics, Erős G., Kóczián (Kulcsár 61') - Pest K., Montvai (Horváth Gy. 61'). Megbízott edző: Ott József.

Vasas: Posza - Balog Zs., Janjics, Tóth A., Molnár Z. (Weitner 76') - Szanyó (Horváth P. 50'), Ködöböcz (Győri 65'), Füzi K., Rósa H. - Gyánó, Waltner. Vezetőedző: Egervári Sándor.

MECCSKRÓNIKA:
6. perc: Montvai átbirkózta magát Janjicson a jobb oldalon, de ígéretes helyzetben, jobb lábbal rosz- szul adott be, ezzel „felszabadította” a vendégek kapuját. 
17. perc: Kóczián bal oldali szöglete után Szabados ugrott a legmagasabbra, de az ötösről fél méterrel mellé fejelte a labdát. 
33. perc: Waltner forgolódott a 16- oson belül, az alapvonal közeléből visszagurított, Balog Zsolt pedig nehéz szögből, 12 méterről, jobbról, jobb lábbal az oldalhálóba lőtte a labdát. 
40. perc: Kóczián jobb oldali szöglete után Tóth András kézzel beleütött a kapus felett átszálló labdába a Vasas ötösén. A megítélt 11 - esből Montvai félmagasan a kapu jobb oldala felé rúgta a labdát, de Posza látványos vetődéssel kiöklözte azt. 
48. perc: Pavicsevics 10 méteres lövése után a labda levágódott a védőkről, éppen Montvai elé pattant, ő azonban estében az ötösön már nem tudott belepiszkálni a labdába. 
59. perc: Schindler jobb oldali beívelését követően Erős Gábor hat méterről mellé-fölé fejelte a labdát. 61. perc: Erős Gábor adott be balról, megint Montvai került gólhelyzetbe, de újra elesett, ezért nem tudta kihasználni a lehetőséget. 
64. perc: Balról Erős Gábor ívelt be egy szabadrúgást, a Gyánó által kifejelt labdát Pavicsevics 22 méterről, jobb lábbal, óriási erővel a jobb felső sarokba lőtte. 1-0 
73. perc: Kulcsár jobbról ívelt be szabadrúgást, Horváth Gyula hat méterről a jobb alsó sarok felé fejelte a labdát, de Posza bravúrral öklözött. 
78. perc: Erős Gábor visszagurított Horváth Gyula elé, aki kilenc méterről, jobbal, magasan a léc fölé lőtte a labdát. 

MESTERMÉRLEG:
Ott Józsefet a PMFC vezetői menedzserként mutatták be a sajtónak. Ez azt jelenti, hogy leülhet a padra, meccselhet, de nem nyilatkozhat a mérkőzés után. Sajnáljuk...
Egervári Sándor: Gratulálok a Pécsnek, megérdemelten nyert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése