2004. július 10., szombat

2004. július 9. Zalaegerszegi TE FC - Pécsi MFC 0-0

Zalaegerszegi TE FC - Pécsi MFC 0-0
2004. július 9. Siófok, Fonyódi SportHotel-kupa. 3. forduló. (45' mérk.)

Kóczián Ferenc a Videotontól érkezett
ZTE: Bárdi - Babati, Sebők V., Győré, Szamosi - Szekeres J., Bozics, Anka, Géléi - Waltner (Kresz), Gyánó.

PMFC: Németh - Bajusz, Szekeres Zs„ Kulcsár, Kóczián - Sipos, Pavicsevics - Pest K., Berdó, Erős G. - Montvai. Vezetőedző: Nagy Tamás.

(A második fordulóban pihent a PMFC.)

A Dunántúli Napló tudósítása a torna első napjáról:
Az első új játékost szerződtette a nyári átigazolási időszakban a PMFC NB I-re készülő labdarúgó- csapata. A korábban a Dunaújvárosban, legutóbb pedig a Videotonban szereplő ballábas Kóczián Ferenc igazolt Nagy Tamás együtteséhez. A bal oldalon (az Újpesthez távozó Gaál Miklós helyén) használható 26 éves futballista Székesfehérváron, Csank Jánosnál főleg a középpályán kapott lehetőséget, de védőként is bevethető. A PMFC ellen a négy egymás elleni bajnokiból hármon is játszott, kétszer csereként, egyszer kezdőként állt be. 
Távozott viszont a csapattól az olasz-kanadai Sergio De Luca, aki a téli szünetben érkezett a mecsekaljaiakhoz. Nem csoda, hogy az itteni szereplésével elégedetlen volt, hiszen tavasszal egyetlen percet sem játszott, ezért természete
sen máshol akarta folytatni pályafutását. Szerződését közös megegyezéssel tegnap bontották fel. 
Tegnap megkezdődött a Fonyódi Sport Hotel-kupa, amelyen a PMFC két (45 perces) mérkőzést játszott. Az első meccsen: Honvéd - PMFC 0-0, a PMFC - Zalaegerszeg találkozó lapzártánk után ért véget. A szombati program: Újpest - PMFC (17.10), PMFC - Kaposvár (19.55).  (DN., 2004. július 10.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése