2000. szeptember 21., csütörtök

2000. szeptember 20. MTK Hungária FC - Pécsi MFC 1-0 (1-0)

Toma Árpád vezetőedző
MTK Hungária FC - Pécsi MFC 1-0 (1-0)
2000. szeptember 20. Budapest, Hungária krt., NB I., B-csoport, 9. forduló. 1.000 néző.

Vezette: Bukovics József (Mohácsi, Ortó).
Gólszerző: Ferenczi 22'.
Sárga lap: Buzsáky 68' illetve Tomka 19', Berdó 41'.
Szögletarány: 10:1 (6:0)

MTK: Vlaszák - Komlósi, Kuttor, Szamosi - Erős, Illés (Fűzi, a szünetben), Elek (Schindler, 52. p.), Buzsáky - Bükszegi, Ferenczi, Madar (Balaskó, 68. p). Edző: Pölöskei Gábor.

PMFC: Matus - Dienes - Földvári, Halász, Kutas - Gálffy (Szekeres, 77. p.), Toldi, Berdó, Tomka, Osztermájer (Sz. Tóth, 83. ) - Szabó Zs.. (Varga J., 68. p.). Edző: Torna Árpád. 


KRÓNIKA:
22. p.: Illés kiugratta Ferenczit, aki a kapu bal alsó sarkába helyezett (1-0). 
49. p.: Az első pécsi kapura lövést Osztermájer (képünkön) eresztette meg 17 méterről. 

Az első pillanattól kezdve egykapuzott az MTK, csak az volt a kérdés, meddig bírja a nyomást a PMFC. Ez 21 percig sikeriilt, de a kapott góltól sem roppant össze a pécsi csapat. 
Bátrabb lett a szünet után a PMFC, már nem focizott annyira megilletődötten, a védelem is jobban zárt. A pécsi együttes csupán egygólos vereséget szenvedett, ami tisztes eredmény a bajnokesélyes ellen idegenben. A szalonképes 0-1-gyei a Toma- Róth edzőpáros jól mutatkozott be. (Dunántúli Napló, 2000. szeptember 21.)

MESTERMÉRLEG:
Pölöskei Gábor: - Az első félidőben uraltuk a játékot, ha jobban koncentrálunk, nagyobb előnnyel térhetünk a szünetre. Néhány játékost pihentetni, másoknak játéklehetőséget akartam adni, ezért néha akadozott a gépezet. 

Torna Árpád: - Az első félidőben nem volt meg a kellő hitünk. Biztató jelnek tartom, hogy a második játékrészben már a támadójátékból is mutattunk valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése