1995. szeptember 6., szerda

1995. szeptember 5. Pécsi Postai és Távközlési SE - Pécsi MFC 0-4 (0-2)

Pécsi Postai és Távközlési SE - Pécsi MFC 0-4 (0-2)
1995. szeptember 5. Pécs, Postás-pálya. Jótékony célú mérkőzés, 300 néző.

Fehér (fehérben) becsúszva szerel
(fotó: Dunántúli Napló)
Vezette: Vavika F.
Góllövők: Bujdak (2), Rózsahegyi, Lajos. 

PPTSE: Horváth (Kende) - Kaufmann (Csordás), Soós, Koronics (Éles), Jordanov (Gelencsér) - Berta, Schweigert, Molnár (Hadnagy), Kovács Z. (Amigya) - Hüber 
(Vessző), Stem (Fischli). Edző: Csordás István. 

PMFC: Kovácsevics (Baronek) - Balázs, (Toronicza), Szabados, Lajos - Jäkl (Tolocsko), Fehér, Bumb, Schneider (Ulrich) - Ulveczki (Rózsahegyi), Tököli (Szabó), Bujdak (Dorobantu). Edző: Dárdai Pál. 

A PPTSE fiatal játékosa, Vas Lajos a közelmúltban autóbalesetben elhunyt. Az emlékére rendezték ezt a mérkőzést, amelyen belépődíjat nem szedtek. Az önkéntes adományokból viszont 35 ezer forint gyűlt össze, amit a rendező klub az elhalálozott ifjú futballista édesanyjának ajánlott fel. 
Az első meglepetés akkor érte a nézőket, amikor meglátták Dorobantut. A román labdarúgó ugyan a PMFC szerződtetett játékosa, de fél éve eltűnt. Most megkerült, állítólag családi gondjai voltak, azért ment vissza Romániába, de újra itt van. 
Dr. Tüske Csaba technikai vezetőtől hallottuk, hogy a PMFC megfellebezte az MLSZ-döntést, amivel három pontot levontak a csapattól. Az ügyben a fellebbviteli bizottság csütörtökön dönt majd. Ha azt is elveszítik a pécsiek, akkor sem nyugszanak bele, más fórumokon próbálják bebizonyítani az igazukat. 

(Dunántúli Napló, 1995. szeptember 6.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése