1995. február 23., csütörtök

1995. február 22. Pécsi MSC-Fordan - Veszprém FC 0-1 (0-0)

Pécsi MSC-Fordan - Veszprém FC 0-1 (0-0)
1995. február 22. Pécs, Kovácstelep, edzőmérkőzés. 300 néző.

Szergej Csaban
Vezette: Balajti.
Góllövő: Kelemen.

PMSC-Fordan: Gelei (Csaban) - Dienes (Fehér), Márton, Schneider - Tolocsko, Dárdai (Ulrich), Lengyel, Jäkl, Virág - Ulveczki, Niederbacher. Edző: Eich László.

Veszprém: Varga - Lakos, Kozma, Kuti, László - Gersics, Csornai (Török), Kelemen - Rugovics, Muntean, Clae. Edző: Horváth Károly. 


A korábbi edzőmeccsekhez képes jóval több volt a néző, a szurkolók főként a Cipruson már kipróbált két külföldire lettek volna kíváncsiak. Azonban egyiket sem láthatták, mert Soto is, Babatunde is hiányzott. Sotóról már lemondtak a pécsi vezetők, nem szerződtetik (akárcsak a volt kispesti és soproni Dragonert sem, aki a legutóbbi túrán nem tűnt ki annyira, hogy leigazolják), de Babatunde állítólag még visszajön a piros-feketékhez. Ha ért a góllövéshez, akkor nagyon kellene, mert a jelenlegieknek az nem az erősségük. 
Ennek bizonyságaként: a veszprémi kapus alig kapott lövést. Rugovicsot, az ellenfél jó értelemben vett pimasz és még mindig gyors csatárát több néző szívesen látná a PMSC-Fordanban, ahová szerintük beférne. A mellette két román éket szerepeltető Veszprém - amely fel akar kerülni az NB I-be, és ezért Braunt fűzi, hogy a pécsi hátvéd menjen hozzájuk - jó benyomást keltett, a hazai együttes már nem annyira jót. (Dunántúli Napló, 1995. február 23.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése