1995. február 25., szombat

1995. február 24. Pécsi MSC-Fordan - MTK 2-1 (0-0)

Pécsi MSC-Fordan - MTK 2-1 (0-0)
1995. február 24. Pécs, Pécsújhegy, edzőmérkőzés. 1.000 néző.

Patinás csapatot győztünk le
(foto: Dunántúli Napló)
Vezette: Bata.  
Góllövők: Niederbacher, Virág, ill. Kenesei K. 

PMSC-Fordan: Gelei (Csaban) - Dienes, Márton, Schneider - Tolocsko, Dárdai (Ulrich), Lengyel, Jäkl (Csizi), Virág - Ulveczki (Fehér), Niederbacher. Edző: Eich László. 

MTK: Bíró (Piel) - Jávorka, Tamási (Salacz), Sztanó - Farkasházy (Tikosi), Csillag, Horváth (Reichenbach), Király, Zsivótzky (Szabó Z.) - Takács (Kenesei K.), Répási. Edző: Bicskei Bertalan. 

A jó öreg újhegyi pálya régen látott ennyi nézőt, mint ezen a kellemes február végi szombat délutánon. Hiába, jövő szombaton már rajtol az NB I., ilyenkor már jobban kiváncsiak a szurkolók, hogy összeállt-e már a kedvenc csapatuk. 
A PMSC-Fordan még nem állt teljesen össze, ráadásul Jäkl és Ulveczki sérülése után fel is kellett forgatni az együttest. Akkor Tolocsko és Lengyel játszott éket. 
Az NB I-be visszaigyekvő MTK hajtós ellenfélnek bizonyult, a játékosai sokat és gyorsan futottak. Rúgtak három kapufát, míg a PMSC-Fordan egyet. 
A nézőtéren ott láttuk Bódogot, aki néhány napja Németországban csapata, az Ulm egyik edzésén eltörte az orrát, ezért kötéssel az arcán egy hétre hazajött gyógyulni. 
(Dunántúli Napló, 1995. február 25.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése