1992. november 25., szerda

1992. november 25. Beremendi Építők SK - Pécsi MSC 0-5 (0-2)

Beremendi Építők SK - Pécsi MSC 0-5 (0-2)
1992. november 25. Beremend, Magyar Kupa, 3. forduló a 16 közé jutásért. 1.000 méző.

Vezette: Stamler (Herbály, Szabó J.). 
Góllövők: Vókó a 12., Lengyel a 22., Lengyel a 67., Rózsa a 70., Magyar a 80. percben. 
Sárga lap: Kónya (lerántásért) a 74. percben.

Beremend: Hatala - Bábli, Óbert, Mim - Sztipánovics (Borsós a szünetben), Jäckl, Illés, Dárdai, Müller G. - Szabó (Müller K. a szünetben), Fülöp. Edző: Dárdai Pál. 

PMSC: Bogyay - Kónya, Balog, Bódog - Vókó, Medgyes, Dienes, Ulveczki, Kocsis - Másik (Rózsa, 69.p.), Lengyel (Magyar, 69.p.). Edző: Koller Nándor.

Krónika:
12.p.: 25 méteres szabadrúgáshoz jutott a PMSC. Medgyes Vókó elé gurított, aki kapásból a kapu közepébe lőtt (1-0). 
22.p.: Ártatlannak tűnő helyzetben Lengyel úgy 25 m-re Hatala kapujától a védők gyűrűjén keresztül a jobb alsó sarokba bombázott (2-0).  
67.p.: Másik ívelt a jobbszélről a középen fölfutó Lengyel elé, ő pedig közvetlen közelről a tehetetlen hálóőr mellet a kapu közepébe vágta a labdát (3-0). 
'70.p.: Az egy perce csereként beállt páros lendült akcióba: Magyar jobbról tálalt a 16-oson belülre érkező Rózsa elé, ő pedig fordulásból a kapu bal oldalába perdített (4-0). 
80.p.: Ulveczki indítása után Magyar játszotta magát tisztára, és az ötösről senkitől sem zavartatva laposan a hálóba pöckölt (5-0). 

Dárdai Pál
Osztálykülönbség
Pár percnyi megilletődöttség után hamar magára talált a bajnokságot veretlenül záró hazai gárda, és a két szép vendéggól ellenére sem játszott alárendelt szerepet ebben a játékrészben. Szünet után már jobban kijött a két osztálynyi különbség a játékosok között, a harmadik PMSC-találat után pedig talán már lélekben is föladták a reményt a mindinkább elfáradó és egyre többet hibázó hazaiak. 

MESTERMÉRLEG:
Koller Nándor: - Kötelező győzelem volt, végre sikerült gólokat is lőnünk. Remélem átmentünk e tudományunkból az utolsó bajnokira is valamit. 
Dárdai Pál: - Úgy érzem a harmadig gólig partiban voltunk, utána azonban kifáradt és összeroppant a csapat. Gratulálok a PMSC-nek a győzelemhez. 

(Dunántúli Napló, 1992. nov. 26.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése