2024. szeptember 1., vasárnap

Spílerek: Majnovics Martin - 2000. 10. 26.

Majnovics Martin
(fotó: pmfc.hu)
Majnovics Martin

Született: 2000. október 26., Sopron.
Posztja: hátvéd.
Mérkőzéseonek száma: 57.
Góljainak száma: 0.

Érkezett: SV Horn (osztrák, 2023. január).

Az NB I-et és az osztrák élvonalat is megjárt védő 2023. januárjában igazolt a PMFC-hez. Székfoglaló mondataiban a szokásos fogadkozásokat olvastuk:

- Örültem, amikor kapcsolatba kerültem a klubbal. A szakmai stábbal és a vezetőséggel egyeznek az elképeléseink, hamar egy hullámhosszra kerültünk és gyorsan megszületett a megállapodás. Izgatott vagyok és egyben nyugodt is. Szeretném felépíteni magamat, minél több játéklehetőséghez jutni és igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy eredményesen szerepeljünk a bajnokságban – nyilatkozta a szerződéskötést követően honlapunknak újdonsült balhátvédünk. (pmfc.hu, 2023. jan. 18.)

Azok az egyező szakmai elképzelések biztosan nem a kiesésről szóltak. Maknovics az első félévben, 2023. tavaszán 13 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, majd a 2023/24. jelzetű évadban 32 alkalommal kapott bizalmat az egymást váltó szakvezetőktől. Elmondható tehát, hog oszlopos tagja volt ebben az időben a Munkásnak.

Míg a terminus elején a védelemmel nem adódtak különösebb problémák- emlékezhetünk, hogy csak a bajnokság 8, fordulójában kapitulált először a pécsi védelem -, addig az utolsó harmadban már ez a szekció is elégtelenre vizsgázott.

Nem is lehetett más a végeredmény, mint a kiesés, s ebben Majnovicsnak is szerepe volt. Hogy nem a képességekkel volt a legnagyobb baj, mi sem jelzi jobban, minthogy a védő a horvát másodosztályú HNK Vukovar 1991 csapatához igazolt.

Távozott: HNK Vukovar 1991 (horvát, 2024. július).

Első mérkőzése a PMFC-ben:
2023. február 12. Pécsi MFC - HR Rent-Kozármisleny FC 0-0 - NB II.

Utolsó mérkőzése a PMFC-ben:

Majnovics Martin statisztikája a PMFC-ben:
NB II.: 45 mérkőzés, 0 gól.
Magyar Kupa: 1 mérkőzés, 0 gól.
Edzőmérkőzés: 11 mérkőzés, 0 gól.

Összesen: 57 mérkőzést játszott a PMFC-ben, gólt nem szerzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése