2024. július 30., kedd

Spílerek: Rácz Balázs - 2004. 01. 14.

Rácz Balázs
(fotó: pmfc.hu)
Rácz Balázs

Született: 2004. január 14., Pécs.
Posztja: csatár.
Mérkőzéseinek száma: 15.
Góljainak száma: 0.

Érkezett: Debreceni VSC (2024. február).

A pécsi születésű támadó az FTC, A Bp. Honvéd és a Debreceni VSC érintésével, no meg néhány kölcsönjáték után tért haza anyaegyesületéhez. Az utánpótlásválogatott spílertől annak ellenére mindenki gólokat várt, hogy csak épphogy elhagyta a második ikszet az életében. 

– Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy hazaigazolhattam Pécsre, ami minden tekintetben az otthonom. Itt születtem, itt él a családom és már kisgyermekként a PMFC-ben kezdtem el focizni – nyilatkozta a klubhonlapnak a szerződéskötést követően Rácz Balázs. – Régóta dédelgetett álmom valósul meg azzal, hogy magamra ölthetem a felnőtt csapat mezét. Szeretnék minél előbb bemutatkozni a bajnokságban és a csapat segítségére lenni annak érdekében, hogy eredményesek legyünk a tavaszi szezonban. Igyekszem magamból kihozni a maximumot, mert szívügyem a PMFC! (pmfc.hu, 2024. február 2.)

Reméljük, a maximumot nem érte el a PMFC-ben, mert - írd és mondd - tizenöt fellépése alatt egyetlen gólt sem szerzett. Igaz, többnyire vagy be- vagy pedig lecserélték, de ettől mindenképpen többet vártunk egy olyan játékostól, akinek szívügye a PMFC.

Mentségére legyen mondva, nem csak Rácz, hanem az egész csapat betlizett vezetőstül, edzőstül, talán csak a szertáros és a titkárságvezető Éva néni nyújtott jó teljesítményt abban a fél évben, míg Pécsett játszhatott. Talán éppen ezért adtunk volna a fiatal focistának egy esélyt, hátha magára talál egy osztállyal lejjebb, az NB III-ban.

Távozott: klub nélkül (2024. július).

Első mérkőzése a PMFC-ben:
2024. február 4. Pécsi MFC - BFC Siófok 2-2 (1-2) - NB II.

Utolsó mérkőzése a PMFC-ben:

Rácz Balázs statisztikája a PMFC-ben:
NB II.: 14 mérkőzés, 0 gól.
Edzőmérkőzés: 1 mérkőzés, 0 gól.

Összesen: 15 mérkőzést játszott a PMFC-ben, gólt nem szerzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése