2024. július 29., hétfő

Spílerek: Miknyóczki Ádám - 2002. 08. 17.

Miknyóczki Ádám
(forrás: pmfc.hu)
Miknyóczki Ádám

Született: 2002. 08. 17., Budapest.
Posztja: támadó.
Mérkőzéseinek száma: 15.
Góljainak száma: 1.

Érkezett: MTK Budapest FC (2024. február, kölcsönszerződéssel).

A vészes gólszegénység enyhítésére érkezett Pécsre a fiatal támadó. Bár a PMFC csak kölcsönszerződéssel szerezte meg a spíler játékjogát, mivel NB I-et is megjárt labdarúgóról van szó, mindenki gólt, gólokat várt a játékostól. A klubhonlap legalábbis éppen azokat az ereényeket emelte ki, amelyek az eredményes támadójáték garanciái lehetnek, vagyis gyorsaságát, bátorságát és párharcerős játékát. 

Ki-ki döntse el magában, hogy a teljes tavaszi idényben botladozó pécsi csapatban mennyire volt lehetősége gyorsnak, bátornak vagy párharcerősnek lenni. Kétségtelen, hogy a PMFC-nél töltött fél évben a legfoglalkoztatottabb játékosok között volt, hiszen 14 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, s ezeken egy gólt is szerzett. Azt az egy találatot pedig a kozármislenyi szurkolók bánták, hiszen a találkozó huszadik percében egy szöglet után a teljesen szabadon maradó Miknyóczki fejelt közvetlen közelről a kék-fehér kapuba.

Abban, hogy az első találatot nem követte a második, az is szerepet játszott, hogy Miknyóczkit gyakran védekező feladattal küldte a pályára Mátyus János vezetőedző.

Mindent összevetve, a PMFC vezetői nem éltek a szerződésben foglalt vételi opcióval, a csatár a kiesést hozott szezon végén visszatért Budapestre a Hungária körútra.

Távozott: MTK Budapest FC (2024. június, kölcsönből vissza).

Első mérkőzése a PMFC-ben:
2024. február 4. Pécsi MFC - BFC Siófok 2-2 (1-2) - NB II.

Utolsó mérkőzése a PMFC-ben:

Miknyóczki Ádám statisztikája a PMFC-ben:
NB II.: 14 mérkőzés, 1 gól.
Edzőmérkőzés: 1 mérkőzés, 0 gól.

ÖSszesen: 15 mérkőzést játszott a PMFC-ben, 1 gólt szerzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése