2024. január 22., hétfő

Spílerek: Gyurkits Gergő - 2002. június 5.

Gyurkits Gergő
(fotó: pmfc.hu)
Gyurkits Gergő

Született: 2002. június 5., Baja.
Posztja: középpályás.
Mérkőzéseinek száma: 23.
Góljainak száma: 2.

Érkezett: Paksi FC (2023. július, kölcsönszerződéssel).

A 21 esztendős, NB I-es tapasztalattal is rendelkező középpályás 2023. nyarán érkezett Újmecsekaljára. Bemutatásakor így fogalmazott a klubhonlapnak:

– Minden tekintetben pozitív az első benyomásom, befogadóak a társak, könnyen megy a beilleszkedés. A vezetőedző és a szakmai stáb által meghatározott munka igen kemény, de hiszem, hogy meglesz az eredménye. Szeretném a pályán megmutatni az erényeimet, valamint célom, hogy gólokkal és gólpasszokkal segítsem a csapatot! (pmfc.hu. 2023.07.10)

A Pécsett töltött fél évben meghatározó játékossá nőtte ki magát, ahogy betette a lábát az öltözőbe, nélkülözhetetlen láncszem lett a csapat összeállítása során. Valamennyi bajnoki mérkőzésen pályán volt, s az ősz egyetlen kupamérkőzésén is számított rá a szakmai stáb. Összesen két gólt lőtt: egyet a Majos elleni nyári edzőmérkőzésen, egyet pedig az Ajka kapujába a bajnokság során. Tekintve, hogy ezen az őszön nem volt gólszüret a Munkásnál. ez nem rossz teljesítmény.

A papírok szerint egy évre érkezett, ám ebből csak fél esztendő lett. A spíler távozását a téli felkészülési időszak kezdetén jelentették be - jellemző a klub kommunikációjára, hogy a szurkolók az NS Online felületéről értesültek erről először. Hogy miért bontottak szerződést a felek, csak találgatni tudjuk. Vélhetően nem a játékos teljesítményével volt baj, hiszen - mint fentebb írtuk - stabil kezdőjátékosként számítottak rá. Úgy gondoljuk, a kiesés ellen menekülő Siófoknál nagyobb szükség van rá.

Távozott: Paksi FC (2024. január, kölcsönből vissza, majd tovább Siófokra).

Első mérkőzése a PMFC-ben:
2023. július 8. Pécsi MFC - HR-Rent Kozármisleny FC 1-2 (0-1) - edzőmérkőzés.

Utolsó mérkőzése a PMFC-ben:

Gyurkits Gergő statisztikája a PMFC-ben:
NB II.: 18 mérkőzés, 1 gól.
Magyar Kupa: 1 mérkőzés, 0 gól.
Edzőmérkőzés: 4 mérkőzés, 1 gól.

Összesen: 23 mérkőzésen szerepelt a PMFC-ben, 2 gólt szerzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése