2023. május 21., vasárnap

2023. május 21. Pécsi MFC - Dorogi FC 3-0 (1-0)

Tóth-Gábor: végre gólok
(fotó: NS Online)
Pécsi MFC - Dorogi FC 3-0 (1-0)
2023. május 21. Pécs, PMFC-stadion. NB II., 38. forduló. 500 néző. 

Vezette: Molnár Attila (Vörös Dániel, Bertalan Dávid - Móri Tamás).
Góllövők: Tóth-Gábor (1–0) a 10., Szabó M. (2–0) az 58., Kocsis B. (3–0) a 60. percben.
Sárga lap: Lénárth 15', Papp M. 57'.

PMFC: Helesfay – Svedjuk (Miklós, 83.), Krausz, Pejovics, Majnovics – Terbe, Kesztyűs B. – Kocsis B. (Kártik, 83.), Bukovics (Kövesdi, 55.), Szabó M. (Harsányi, 73.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám.
DOROG: Tulipán – Barna (Nagyházi, 63.), Hesz, Gyurácz, Preklet (Kovács O., 73.), Papp Máté – Lénárth, Szerencsi – Krunc (Selmeci, a szünetben), Vígh Á. (Magyari, a szünetben), Papp Marcell (Szedlár, a szünetben). Vezetőedző: Marián Sluka.

Jó a vége?

Nem kellett sokat várniuk a záró fordulóban a PMFC szurkolóinak arra, hogy gólt láthassanak. Svedjuk jobbról érkező beadását már a 10. percben a kapuba bombázta egy méterről Tóth-Gábor. Azonban ezt követően az első félidőben egy veszélyes szabadrúgás utáni vendégkapufán kívül nem sok mindent jegyezhettünk fel.

A fordulás után aztán Szabó Máté a bal, Kocsis Bence pedig a jobb alsó sarokba helyezett el még egy-egy gólt, s ezzel el is dőlt a meccs. (NS Online)

MESTERMÉRLEG (NS Online):
Weitner Ádám: – A korai gól megalapozta a lelkesedést, de... azért hiányoztak a pontos passzok, a szünetben nagyobb intenzitást kértem, ennek köszönhetjük a magabiztos győzelmet.
Marián Sluka: – Nem sikerült szépen zárni a szezont, pedig bizakodtam. Az utóbbi fordulókban már a szervezettséget sem láttam viszont, most pedig a belső motiváció is hiányzott a fiúkból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése