2023. január 11., szerda

2023. január 11. Pécsi MFC - Majosi SE 6-0 (3-0)

Pécsi MFC - Majosi SE 6-0 (3-0)
2023. január 11. Pécs, PMFC-stadion, műfüves edzőpálya. Edzőmérkőzés. 100 néző.

Vas Bence első gólját szerezte
Vezette: Zierkelbach. 
Góllövők: Miklós (3.), Orbán (22.), Vas (32.), Tóth-Gábor (79.), Rácz (84.), Kocsis (86.).

PMFC: Varasdi (Nagy, 73.) – Miklós (Terbe, 60.), Takács (Rácz, 60.), Kiss (Katona, 60.), Bor (Marques, 60.) – Bachesz (Szeles, 60.) – Vas (Hegedűs, 60.), Mayer (Kocsis, 60.), Kövesdi (Kesztyűs, 60.), Kónya (Gera, 60.) – Orbán (Tóth-Gábor, 60.). Vezetőedző: Weitner Ádám.

Fényes győzelem

Az utóbbi években rendszeres edzőpartnerré nemesedő bonyhádi együttes volt a PMFC ellenfele a hétközi, villanyfényes edzőmérkőzésen. A korábbi három meccsen háromszor nyertünk, az összesített gólkülönbség is imponáló: 15-0. Az átlagnak megfelelő ötgólos győzelemmel ezúttal is elégedettek lettünk volna. 

A fiatalok mellett ezúttal is próbajátékosok alkották a kezdő tizenegyet. A védelemben Kiss és Bor kapott helyet, személyükről sokkal többet nem sikerült megtudnunk. Reméljük, a klubhonlap - és a fényképek - segítségével sikerül majd tisztáznunk kilétüket.

A találkozó magabiztos fölénnyel aratott fölényes győzelmet a pécsi egylet. A fiatalok voltaképpen fél óra alatt eldöntötték a meccs kimenetelét azzal, hogy a felnőttek között Miklós Péter, Orbán Kolos és Vas Bence is megszerezte az első gólját. 

Nagyjából a hatvanadik percig volt a pályán a közvetlen utánpótlás, ekkor sort cserélt Weitner mester, s pályára léptek a csapat legfoglalkoztatottabb játékosai. Reméltük, hogy újabb gólokkal terheljük a szimpatikus majosiak kapuját, s nem is kellett csalatkoznunk: előbb Tóth-Gábor, majd Rácz, végül Kocsis volt eredményes, beállítva ezzel a hat-nullás végeredményt.

Nem volt rossz meccs, s a végeredmény alapot adhat bizakodásra is. Különösen a szombati edzőmérkőzés előtt, amikor is a Szentlőrinccel találkozunk.

Szép volt, fiúk! Csak a Munkás!

MESTERMÉRLEG:
Weitner Ádám: - Adunk lehetőséget a fiataloknak, mert van bennük tehetség, amelyet próbálunk kihasználni. Ők velünk készülnek. Most hatvan percnyi lehetőséget kaptak, s jó benyomást keltettek. Elégedett voltam velük és az egész csapattal. Remélem, eláll az eső, és a továbbiakban füvön is tudunk majd játszani. (forrás: PMFC TV)
Kardos Ernő (Majos, vezetőedző): - Ezen mérkőzésén abszolút nem volt szempont az eredmény, szerettünk volna egy erősebb ellenféllel találkozni, hogy épülhessünk ebből az élményből! A játék sok elemével elégedett vagyok, a gólokat elkerülhető egyéni hibákból kaptuk, haladunk tovább a tervezett úton. (forrás: Majosi SE Facebook-oldala)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése