2022. április 6., szerda

2022. április 6. Budafoki MTE - Pécsi MFC 2-0 (2-0)

Budafoki MTE - Pécsi MFC 2-0 (2-0)
2022. április 6. Budapest (Budafok), Promontor utca. NB II., 31. forduló. 350 néző.

Mester, menni fog?
Vezette: Zimmermann Márió (Máyer Gábor, Márkus Péter - Veizer Roland).
Góllövők: Soltész I. (1–0) a 12., Margitics (2–0) a 31. percben.
Sárga lap: Csonka 37' illetve Hursán 21', Hegedűs 56', Geiger N. 77'.

BMTE: Oroszi – Margitics (Horgosi, 80.), Jagodics M., Fótyik, Vaszicsku, László D. (Kalmár O., 72.) – Adorján (Nándori, 90.), Csonka A., Soltész I. – Kovács D. (Beke, 83.), Szabó L. (Zuigéber, 72.). Vezetőedző: Csizmadia Csaba.

PMFC: Bukrán – Króner, Preklet (Károly B., 65.), Rácz L., Katona L. – Kónya D., Zsemlye (Kövesdi, szünetben), Hursán (Geiger, szünetben), Nikitscher, Hegedűs M. (Grabant B., 60.) – Adamcsek (Bíró B., szünetben). Vezetőedző: Vas László.

No comment...

Gondolkodtunk, mit írhatnánk a meccsről. Mit írhatnánk, ami kihúzza a negatív spirálból a csapatot. A ferencvárosi Simon Tibi mondása jutott eszünkbe, hogy rosszul játszani lehet, de lélektelenül soha. Ez a játék nemhogy rossz volt, nemhogy csapnivaló, hanem lélektelen, sőt, hitehagyott. Nem lehet mentség, hogy Helesfay sérülése miatt az utolsó pillanatban került a kapuba Bukrán Erik. 

Pedig néhány héttel ezelőtt még az élmezőnyhöz való felzárkózásról beszéltünk a lelátón, s írtunk ezeken a hasábokon. Most pedig eljutottunk oda, hogy hátrafelé pillantgatunk. Hiába áll a csapat a táblázat nyolcadik helyén, a feljutó helytől 19, a legjobb kieső helytől pedig csak 11 pont a távolság. 11 pont. 4 meccs. A Budafok zsinórban a negyedik győzelmét aratta, vagyis nem lehetetlen ebben a mezőnyben zsinórban négyszer nyerni.

Tudja ezt ez a csapat is, hiszen 2020. őszén ezt a teljesítményt is túlszárnyalta. Ma már hihetetlennek tűnő, második helyen állt a Pamacs, de 2020. telén valami megtört. Azóta csak keressük azt a csapatot, amely akkor hétről hétre remek játékot mutatott. Bár olykor fel-felvillan valami, mint a DVTK elleni 3-0, de többnyire csak görcsöl, szenved a pályán. 

Legutóbb a célok hiányáról írtunk, ma már úgy érezzük, sokkal mélyebbek a gondok. Véleményünk szerint kiégett a szakmai stáb. Eljött a váltás ideje.

Csak a Munkás!

Mestermérleg:
Csizmadia Csaba: – Ismerem a kollégát, tudtam, hogy erős csapat vár ránk. Nehéz mérkőzésre számítottam, de a játék alapján megérdemelt a győzelmünk.
Vas László: – Indulás előtt, családi okok miatt elveszítettük a kapitányunkat, bemelegítésnél megsérült a kapusunk, ez viszont nem ok arra, hogy ilyen rossz testbeszéddel, ilyen rossz motivációval játsszunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése