1996. február 4., vasárnap

1996. február 3. Pécsi Vasutas SK - Pécsi MFC 0-2 (0-0)

Pécsi Vasutas SK - Pécsi MFC 0-2 (0-0)
1996. február 3. Pécs, Verseny utca, edzőmérkőzés. 100 néző.

Herke Imre, az új mester
Vezette: Balázs, Fehér. 
Góllövők: Tököli, Szabó Cs. 

PVSK: Tihanyvári (Herczog) - Somogyvári, Tóth, Rózsavölgyi (Gallai), Török - Polics (Balogh), Sipos, Mészáros (Kobelák), Lieber - Fülöp, Takács J. (Géczy).

PMFC: Kovácsevics (Szén) - Dienes (Toronicza), Szabados, Müller (Egri), Braun (Lajos, Élő) - Ulveczki, Jäkl (Rózsahegyi), Ulrich (Bumb), Győri - Pest R. (Szabó Cs.), Tököli. Vezetőedző: Herke Imre.

Csak tegnap reggel derült ki, hogy az eredetileg kijelölt pálya talaja nem alkalmas a játékra, így a Vasút-edzőpályára költöztek át a csapatok. Valószínűleg, erről a bírók nem tudtak, ezért szükségjátékvezetők ugrottak be helyettük. Balázsnak másik helyre kellett elmennie játszani, így a PMFC játékosa, Fehér vezette le a második félidőt. 
A PMFC-ben Tolocsko, Kovács és Schneider sérült, míg a kis Dárdai a saját kérésére nem játszott. Egy régi ismerős tűnt fel a PVSK-ban: a ZTE-t is megjárt Takács J., akit a vasutasok szeretnének leigazolni. 
A havon folyamatos játék nem alakult ki, de ettől függetlenül az edzőmeccs megfelelt a célnak. (Dunántúli Napló, 1996. február 4.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése