1996. február 7., szerda

1996. február 6. Pécsi MFC - Nagykanizsai Olajbányász SE 5-2 (3-2)

Pécsi MFC - Nagykanizsai Olajbányász SE 5-2 (3-2)
1996. február 6. Pécs, Pécsújhegy, edzőmérkőzés. 50 néző.

Akik hiányoztak
Vezette: Vavika.
Góllövők: Fehér (3), Tököli, Ulveczki, ill. Szőke, Molnár. 

PMFC: Kovácsevics (Szén) - Bumb (Lajos), Szabados, Dienes - Ulveczki, Jäkl, Ulrich (Tolocsko), Győri (Pest R.), Fehér - Tököli (Szabó K.), Kovács Z. (Rózsahegyi). Megbízott edző: Herke Imre. 

Nagykanizsa: Czigóth (Kópicz) - Szalai, Kiss, Koller, Balog (Iványi) - Pécsi, Vidóczy, Svélecz, Molnár (Visnovics) - Szőke (Gazda), Kovács T. (Gyulai). Edző: Szabó Imre. 

Ahhoz képest, hogy milyen rossz (jeges-havas) volt a talaj, egészen jól játszott egy órán át a PMFC. Különösen Fehér, Tököli és Ulveczki futballozott nagy kedvvel. Viszont az NB I-es csapat mindkét gólját nagy védelmi hibából kapta. 
Ifj. Dárdai Pál nem lépett pályára a Nagykanizsa ellen, mert tartja magát a korábbi elhatározásához, miszerint pécsi színekben többé már nem akar futballozni. Ugyanis minél előbb a BVSC-Dreherhez óhajt távozni. Ebben az ügyben tegnap Pécsett járt Tóth István, a budapesti vasutasok szakosztályvezetője, aki Rabi 
Csaba pécsi klubigazgatóval tárgyalt. Ifj. Dárdai nem nyári, hanem korábbi távozásával kapcsolatban a két fél között megkezdődtek a tárgyalások. Az első találkozás során kedden több lehetőség is felmerült, de megállapodás még nem született. A tárgyalások majd folytatódnak. 
A pécsújhegyi lelátón hallottuk: a PMFC-szurkolók közül egyesek azt fontolgatják, hogy aláírásgyűjtésbe kezdenek. Ezzel az akciójukkal azt akarják kifejezni, hogy nem értenek egyet az elnökség döntésével, vagyis Dárdai menesztésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése