2021. március 28., vasárnap

2021. március 28. Pécsi MFC - Szentlőrinc SE 1-0 (1-0)

Pécsi MFC - Szentlőrinc SE 1-0 (1-0)
2021. március 28. Szederkény, edzőmérkőzés. Zárt kapuk mögött.

Adamcsek, az ügyeletes góllövő
Góllövő: Adamcsek 29'.

PMFC: 1. félidő: Helesfay – Gajág, Rácz, Katona, Króner, Futó, Bartha, Óvári, Hegedűs, Geiger, Adamcsek. 
2. félidő: Helesfay (Vukman, 60.) – Batizi-Pócsi, Katona (Archie, 60.), Németh, Preklet, Keresztes, Tölgyesi, Bohata, Grabant, Bajner, Tihanyi (Szabó, 75.). Vezetőedző: Vas László.

Győztes, csendes edzőmeccs

Sok hír nem jelent meg a szederkényi találkozóról - előzetesen semmi -, így mi sem tudunk részletes beszámolóval szolgálni. Örülünk minden győzelemnek, így az edzőmeccsen elért diadalnak is, amelyet Adamcsek találatával sikerült megnyerni.

S ha már Adamcsek: a támadó 2020. januárja óta koptatja a Stadion utcai öltöző padjait, s - minden mérkőzést egybe vetve - ez volt a 14. gólja a Munkás mezében, s másodszor talált be a lőrinciek kapujába.

Ebben a szezonban negyedszer találkoztunk a baranyai kisváros együttesével, két-két edzőmeccs és bajnoki találkozó során veretlenek maradtunk ellenük szemben. Az egyenleg nem rossz: két-két győzelem és döntetlen került az örökmérleg serpenyőibe. az összesített gólkülönbség pedig 4-1 ide.

Húsvét vasárnap folytatódik a bajnokság, amelynek során a PMFC a feljutásért, a lőrinci csapat pedig a bentmaradásért küzd. A magunk részéről mindkét egyletnek szurkolunk, hogy elérjék céljaikat.

Csak a Munkás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése