2020. február 16., vasárnap

2020. február 15. Pécsi MFC - NK Belisce 0-1 (0-1)

Pécsi MFC - NK Belisce 0-1 (0-1)
2020. február 15. Pécs, PMFC-stadion, műfüves edzőpálya, edzőmérkőzés. 150 néző.

Adamcsek Máté
(foto: pmfc.hu)
Góllövő: Zdinjak (26.)

PMFC: Egyed (Helesfay, 46.) – Oliveira (Németh, 64.), Koller, Horváth (Gajág, 70.), Katona – Godzsajev (Nikic, 70.), Kónya (Kása, 58.), Szabó D. (Grabant, 58.), Bohata (Futó, 75.) – Adamcsek (Szabó Z. 58.), , Geiger (Széles, 46.). Vezetőedző: Vas László.

NK Belisce: Stanic – Zaja, Barisic, Lackovic, Radovanovic, Pacar, Zdinjak, Damjanovic, Agatic, Rosandic, Anic. Cserék: Klanjscek, Camic, Milic, Paulic, Uglik, Poljak, Jakic, B. Damjanovic, Markanovac. Vezetőedző: Davor Rupnik.

Adamcsek bemutatkozott

Az átigazolási szezon utolsó napján jelentette be a klub, hogy Adamcsek Máté, a Monor gólerős csatára piros-feketében folytatja pályafutását. Máté be is mutatkozott, s rögtön a kezdőcsapatban kapott helyet egy olyan csapat ellen, akivel már évek óta nem játszottunk. Bizony, utoljára 2009. februárjában álltak fel egymás ellen a felek, s a Pécsett lejátszott mérkőzésen akkor vendéggyőzelem született.

A szombati mérkőzést Bohata Ádám kapufája révén a pécsiek kezdték jobban, amelyre szinte rögtön válaszoltak a vendégek, szintén a lécet találva el. Volt két ziccer a látogatók kapuja előtt, előbb Geiger Norbert, majd Adamcsek próbálkozott, de Stanic kapus mindkétszer védeni tudott.

A huszonhatodik percben azonban megszerezte a találkozó egyetlen gólját Benjamin Zdinjak, Egyed Balázs bosszúsan szedte ki kapujából a lasztit. (0-1).

S ha már a pécsi kapusoknál tartunk... A szerdai kupameccsen Kovács Benedeket némileg tanácstalannak éreztük. Bár tehetséges ifjúról van szó, úgy véljük, egy bajnoki címre törő csapat kapuja elé egy olyan magabiztos portásnak kell állnia, mint Egyed, vagy a kispadon kezdő Helesfay Donát.

A gól után csapatunk mindent megtett az egyenlítésért. Vas mester szinte percenként cserélt, minél több játékosnak adva lehetőséget, ám a remélt egyenlítés ezúttal elmaradt.

Csak a Munkás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése