2019. augusztus 24., szombat

Bemelegítés: Dabas-Gyón FC - PMFC (2019.08.25)

Minden a PMFC mellett szól

A bajnokság harmadik fordulójában egy régi ismerőssel találkozik kedvenc csapatunk, ugyanis Dabason a Dabas-Gyón FC lesz soron következő ellenfele.

Ha csak a számokat nézzük, akkor minden érv a PMFC győzelme mellett szól. A két csapat közös történelme, bár nyúlfarknyi rövidségű, hiszen mindössze kétszer mérkőztek meg egymással a múltban a felek, nyomasztó baranyai fölényt mutat: a mecsekaljai fiúk kapott gól nélküli gólzáporos találkozókon érték el a száz százalékos mérleget.

Kónya Dávid
A két meccsen különösen Koller Krisztián és Kónya Dávid érezte a kaput, hiszen mindketten öt-öt gólt lőttek az ellenfélnek. Reméljük, most is a jól bejáratott góllövő csukákat viszik magukkal a fiúk.

A két évvel ezelőtti bajnokság dabasi mérkőzésén a pécsiek tíz gólt lőttek. Nem tartjuk valószínűnek, hogy megismétlődik a gólzápor, ám a két csapat jelenlegi formáját tekintve is a látogatók számítanak esélyesnek. 

Míg a PMFC három meccsből háromszor nyert, a vendéglátók csak egy döntetlenre voltak eddig képesek. 

A múlt statisztikája, a jelenlegi forma egyaránt a Munkás győzelmét veti előre - épp ezért féltjük a fiúkat. A múltban már nem egyszer előfordult, hogy a jó passzban lévő csapat megszenvedett a szívósan védekező ellenfele miatt. Úgy érezzük, most is ez a forgatókönyv valósul majd meg: a hazaiak foggal-körömmel védekeznek, de Kónya Dávidék így is legyőzik őket.

Csak a Munkás!

Tippünk: Dabas-Gyón FC - PMFC 0-2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése