2024. május 29., szerda

Spílerek: Rompos József - 1984.05.29.

Rompos József

Rompos József

Született: 1984.05.29.
Posztja: csatár.
Mérkőzéseinek száma: 23.
Góljainak száma: 12.

Érkezett: SV Eberau (osztrák, 2007. július).

Keserédes fél évet töltött a PMFC-nél a csatár, pedig meseszépen indult pécsi karrierje: a Kozármisleny ellen vívott első edzőmérkőzésen három gólt lőtt, amely után rögtön szerződést is kötöttek vele a klub vezetői. A folytatás is hasonló volt: egy gólt lőtt a Paksi SE-nek, kettőt a Kaposvölgyének, négyszer vette be a PVSK kapuját, és egy-egy dugót helyezett el a Mohács és a Fradi kapujában.

Mindenki azt gondolta, hogy az edzőmérkőzéseken lőtt 12 gólja után a bajnokságban is hasonló ütemben szállítja majd a gólokat. Érdekes kérdés lehetne valamelyik kvízműsorban, hogy ezek után hány gólt lőtt Rompos József a bajnokságban, s bizonyára kevesen adnának helyes választ. Írd és mondd: a csatár által a PMFC mezében tétmérkőzésen szerzett gólok száma: 0. Azaz nulla.

Igaz, hogy zömmel csereként beállva léphetett pályára, de egy csatártól - különösen egy nyugati bajnokságot megjárt csatártól - a szurkoló és a szakmai vezetés joggal vár el néhány találatot, néhány meccsdöntő találatot.

Nem sikerült.

Ezek után nem volt meglepetés, hogy év végén a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak, s a támadó újra Ausztriába szerződött.

Távozott: FC St. Peter/Au (osztrák, 2008. január).

Első mérkőzése a PMFC-ben:
2007. július 7. PMFC-Pécs Pláza - Kozármislenyi SE 9-0 (3-0) - edzőmérkőzés.

Utolsó mérkőzése a PMFC-ben:
2007. november 18. Budaörsi SC - PMFC-Pécs Pláza 1-0 (0-0) - NB II.

Rompos József statisztikája a PMFC-ben:
NB II.: 13 mérkőzés, 0 gól.
Magyar Kupa: 1 mérkőzés, 0 gól.
Edzőmérkőzés: 9 mérkőzés, 12 gól.

Összesen: 23 mérkőzést játszott a PMFC-ben, 12 gólt szerzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése