2007. november 19., hétfő

2007. november 18. Budaörsi Sc - Pécsi MFC-Pécs Pláza 1-0 (0-0)

Budaörsi SC – Pécsi MFC-Pécs Pláza 1-0 (0-0)
Nagy Tamás
2007. november 18. Budaörs, 500 n. NB II., Nyugati cs. 15. forduló.

Vezette: Berger József (Kormányos II. Gábor, Gyarmati II. Tibor).
Gól: Farkas J. 60’.
Sárga lap: Gulyás M. 21’, Bozori B. 26’, Mile 66’.

Budaörs: Totka – Nagy R., Bálint (Kollár, 67.), Szirtesi, Szukob – Tüske, Lászka, Bencze, Farkas J. (Tóth Á., 89.) – Pálinkás (Papp, 81.), Farkas Á. Edző: Lucsánszky Tamás.

PMFC: Sólyom – Kalmár (Rompos, 54.), Racskó, Szabados, Kanizsai – Sipos, Gulyás M. – Horváth Zs. (Mile, 46.), Wittrédi, Bozori – Lengyel (Rozsi, 67.). Edző: Nagy Tamás.

Nemzeti Sport, 2007. november 19.
"A baranyai csapatok közül egyedül a PMFC-Pécs Plaza tudta befejezni az őszi szezont – igaz, az utolsó mérkőzés sok örömet nem tartogatott. A piros-feketék kikaptak Budaörsön, ezzel elúszott az a lehetőség, hogy a tavaszt a középmezőny elejéről kezdjék.
Az eddigi eredményeket figyelve a vereség nem volt túl meglepő. Az élvonaltól búcsúzó, s a szezon elején még feljutásról álmodozó pécsiek ugyanis a budaörsi mérkőzés előtt idegenben öt meccsen csak egy pontot kapartak össze – most mindössze annyi történt, hogy a négy „zacskó” mellé jött egy újabb.
Sajnos ez a rezignáltság a jellemző a pécsi játékosok többségére is: az ország minden pontjáról verbuvált, többnyire ismeretlen futballistákat láthatóan vajmi kevéssé érdekli, hogy mi lesz a PMFC sorsa. Egyrészt úgy tűnik, nem szakadnak meg a pályán a győzelemért, másrészt ha ezt mégis megpróbálják, görcsösen ügyetlenkednek.
Az ebből levonható következtetést tekintve teljesen mindegy, melyiket csinálják: ha az előző vezetőség kiválasztottjaitól a télen nem szabadulnak meg a klub jelenlegi irányítói, akkor tavasszal sem várható tündöklés – igaz, most már egy jó félszezon is mindössze arra lehet elegendő, hogy az élboly mögött zárjon a PMFC." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése