2018. november 12., hétfő

2018. november 11. Hódmezővásárhelyi FC - Pécsi MFC 1-2 (0-0)


Hódmezővásárhelyi FC - Pécsi MFC 1-2 (0-0)

2018. november 11. Hódmezővásárhely, NB III. Középcsoport, 14. forduló.
150 néző.

Vezette: Kovács Tamás (Varga Gábor, Belicza Bence Péter).
Góllövők: Geiger (61.), ill. Kálmán (46.), Erdős (70.)
Sárga lap: Hanol 57', Varga T. 65'.

HFC: Varga – Geiger, Komáromi, Szabó Cs., Szabó M., Hrabovszki (Gyüre, 35.), Mezei, Katona (Kecskeméti, 84.), Vass (Győrfi, 64.), Jankelic, Bódai. Vezetőedző: Szűcs Róbert

PMFC: Kovács – Hanol, Romic, Erdős, Varga – Fujsz, Juhász, Szellák (Széles, 89.), Kálmán – Gellén (Katona, 69.), Péter (Pataki, 84.). Vezetőedző: Vas László.

Értékes győzelem

Minden győzelem értékes, ám egy közvetlen rivális ellen begyűjtött három pontnak különösen nagy értéke van. Nem, még nem dőlhet hátra senki sem, sem játékos, sem edző, sem szakmai igazgató - különösen nem a szurkoló. A szurkoló már csak azért sem, mert a hazai csapat mindössze negyven jegyet biztosított a vendégek drukkereinek, így aztán leülni sem tudott, nemhogy hátradőlni.

No, de ennyit a hazaiakról. Természetesen a dicsőítő ének ezúttal a látogatóknak szól. Pontosabban, szólna, hiszen a mérkőzést mi sem láttuk. Így csak gratulálni tudunk a csapatnak, különösen gólszerzőinknek Kálmán Szilárdnak és Erdős Gábornak, s örvendezni a begyűjtött bajnoki pontok felett.

S persze világgá kiáltjuk, hogy: Csak a Munkás!

MESTERMÉRLEG:
Szűcs Róbert: Két hasonló képességű csapat találkozott, jobban akarta a győzelmet a Pécs. Ezen a mérkőzésen nem tettünk annyit, hogy megnyerjük, de egy döntetlen benne lehetett volna.
Vas László: Ez a mérkőzés nem a szép játékról, nem a futballról szólt, hanem arról, hogy melyik csapat erőlteti rá akaratát a másikra. Azt gondolom, hogy ezen a mérkőzésen a fiúk mindent megtettek, hogy hazavigyük a három pontot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése