2018. június 6., szerda

2018. június 3. Iváncsa KSE - Pécsi MFC 1-1 (1-0)

Iváncsa KSE - Pécsi MFC 1-1 (1-0)
2018. június 3. Iváncsa, NB III. Középcsoport, 30. forduló. 800 néző.

Wittrédi
Vezette: Kovács Gergely (Szabó Péter, Nagy Viktor).
Góllövők: Buki 35' ill. Wittrédi (11-esből) 78'.
Sárga lap: Balogh (6.), Büki (54.), Kertai (79.), Berényi (94.), ill. Gajág (68.), Mojzer (79.)

Iváncsa KSE: Dániel – Balogh, Kertai, Kónya K., Varga, Fekecs, Aradi, Folmer (Berényi, 66.), Cseszneki (Fazekas, 90.), Pribék, Büki (Hauser, 74.). Vezetőedző: Domján Attila.

PMFC: Somogyi – Kónya K., Gajág, Puskás, Erdős – Horváth, Nagy (Koller, 64.) – Károly (Mojzer, 46.), Wittrédi (Koval, 93.), Beke – Kónya D. Vezetőedző: Márton Gábor.

Valami tudósításféle

Valami tudósításfélét kellene írni. Írni a lelkesedésről, arról, hogy a vendégszurkolók pikk-pakk elkapkodták a részükre elkülönített jegyeket, írni arról, hogy a szimpatikus hazai egyesület két szektort is megnyitott a pécsi drukkereknek, írni arról, hogy akkora kapufákat rúgtunk, hogy a léc azóta is rezeg Iváncsán...

Nehéz most pozitív hangvételű cikket írni. Nehéz, mert bár éreztük, tudtuk, hogy kisebbfajta csoda kell, de a szurkolói lélek már csak ilyen... ilyen reménykedő. Hittünk abban, hogy csodát tesz a Szentlőrinc, s hinni abban, hogy a lélekvesztett csapatunk valahogy begyűr, begyötör egyetlen apró találatot az iváncsai kapuba, miközben védelmünk oly' szilárdan védi saját bástyáit, hogy egyáltalán nem kerül veszélybe a pécsi győzelem. 

Hát, lett ami lett. Lett egy savanyú döntetlen, lett egy szomorú út hazafelé, s még Wittrédi góljának felemlegetése sem hozott minimális eufórikus állapotot sem.

Merthogy ami maradt, az az NB III... legalább még egy évig.

Csak a Munkás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése