2017. október 12., csütörtök

2017. október 8. Pécsi MFC - Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (1-1)


Pécsi MFC - Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (1-1)
forrás: pmfc.hu
2017. október 8. Pécs, PMFC-stadion. NB III. Középcsoport, 9. forduló. 500 néző.

Vezette: Kubicsek Máté (Vörös Dániel, Rózsás Rita).
Gólszerzők: Koller (47. – 11-esből), Wittrédi (78. – 11-esből), Puskás (92.), illetve Kökény (9.).
forrás: pmfc.hu
Sárga lap: Horváth A. 16' ill. Varga B. 37', Bordás D. 46', Pataki 78', Szilágyi N. 81', Szabó M. 92'.

PMFC: Gőcze – Kónya K., Nagy J., Fellai, Szabó R. – Horváth A., Füredi (Mojzer, 46.) – Bata (Wittrédi, 68.), Koller, Károly B. – Kónya D. (Puskás, 85.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Hódmezővásárhelyi FC: Bordás – Kormányos (Szabó M., 66.), Tóth J., Huszár, Marton (Ablonczy, 46.), Szilágyi N., Faggyas, Pataki, Prasler, Kökény, Varga B. (Szabó M. D., 82.). Edző: Szűcs Róbert.

Szerencsére elfáradtak... lélegeztünk fel a meccs 75-ik percének tájékán, amikor egyre színesedni kezdett a vendégcsapat, főleg a sárga lapoknak köszönhetően. Ám addig... addig hiába próbálkozott a PMFC jobbról is, balról is, a vásárhelyi reteszt nem sikerült feltörni, áthatolni. Mi támadtunk, ők védekeztek, aztán megint támadtunk, tovább védekeztek. Miközben a pálya majd felbillent, az eredmény nem akart a javunkra változni.
Aztán jött a hajrá, s ahogy fáradtak a vendégek, játékukba egyre több hiba csúszott, s elkezdték begyűjteni a sárga lapokat is. Ekkor már megmutatkozott a kondicionális fölény, s a végére magabiztos győzelem született. Magabiztos, legalábbis a végeredményből ez látszik. S felejtsük el, hogy megint mennyi bosszankodás volt a kispadon és a lelátón egyaránt a kimaradt helyzetek miatt.

Csak a Munkás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése