2017. október 15., vasárnap

2017. október 14. Makó FC - Pécsi MFC 0-7 (0-3)

Heti hetes

forrás: szinvilag.eu
Egy meccs, ami után csak pozitívat írhatunk. Egy meccs, amikor a fanyalgók is csettintenek. Egy meccs, amiben nem találtunk kivetnivalót.
Sima ügy lett végül a PMFC makói látogatása, hiszen Kónya Dávid klasszikus mesterhármasa már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. Csak annyit mondtunk egy, aztán kettő, s mire újra körül néztünk, már háromnál jártunk. A csapat nem csak eredményesen, hanem szemre is tetszetősen játszott, s nem akarjuk elkiabálni, de Márton Gábor keze vagy inkább lába nyoma látszik a gárdán. Fineszes megoldások, huncut cselek, frappáns átadások - akárcsak edzőnk fénykorában. 

forrás: szinvilag.eu
Örömteli volt, hogy szünet után sem álltak le a mieink. Bár hős Dávidunk nem folytatta a játékot, s Koller is az öltözőben maradt, de fiaink támadásban maradtak. Amennyire lehetett, feltolták a védekezést, s már a saját tizenhatosuk előterében letámadták a hazai játékosokat. Számolhattunk is tovább: négy, aztán öt... majd egy rövid szünet és ... hat ... s még tapsoltunk, amikor a hálóba került a hetedik.

A győzelem után öröm volt ránézni a tabellára, a PMFC ugyanis átmenetileg átvette a vezetést. Sajnos, nem tartott sokáig az öröm, a dunaújvárosiak az esti meccs után az élre kerültek. Sebaj! Mint tudjuk, a bajnokság végén kell az élen végezni!

Csak a Munkás!

Makó FC – Pécsi MFC 0-7 (0-3)
2017. október 14. Makó, Erdei Ferenc téri Sporttelep, 50 néző. NB III Középcsoport, 10. forduló.

Vezette: Hanyecz Bence (Zahorecz Roland, Belicza Bence Péter).
Gólszerzők: Kónya D. (7., 14., 32.), Bata (52.), Horváth P. (56., 92.), Károly B. (77.).
Sárga lap: Varga R. (18′).

Makó FC: Garamvölgyi – Bánóczki, Tóth I., Patai, Lipták Á., Rakonczai, Sirokmán, Vajna (Csupity, 67.), Bartucz (Tóth T., 46.), Gémes, Varga R. (Gilinger, 75.). Edző: Méhes Tibor.

PMFC: Gőcze – Kónya K., Nagy J. (Erdős, 62.), Fellai, Szabó R. – Turi, Koller (Horváth P., a szünetben) – Bata, Wittrédi, Károly B. – Kónya D. (Mojzer, a szünetben). Vezetőedző: Márton Gábor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése