2012. augusztus 5., vasárnap

2012. augusztus 4. Pécsi MFC-Matias - Ferencvárosi TC 0-0

Pécsi MFC-Matias – Ferencvárosi TC 0-0
2012. augusztus 4. Pécs, PMFC-pálya NB I. 2. forduló. 5000 néző.

Vezette: Fábián Mihály (Dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás – Radványi Ádám)
Sárga lap: Wittrédi 12', Lantos 33' illetve Grúz 16', Klein 11'.
Kiállítva: Lantos 60’.
Gyömbér Gábor és Bajzát Péter egymás ellen is küzdött
forrás: Nemzeti Sport, 2012. augusztus 5.

PMFC: Dibusz Dénes – Lantos Levente, Jiri Krejci, Fodor Ferenc, Zeljkovic Zoran – Horváth Adrián (Demjén Gábor 61’), Eke Uzoma (Nagy Olivér 67’), Wittrédi Dávid, Akassou – Bajzát Péter (Andrej Causic 61’), Grumic Miroslav. Vez. edző: Supka Attila. 



FTC: Jova Levente – Sváb Dániel, Józsi György, Böde Dániel, Gyömbér Gábor, Grúz Tamás, Fülöp Noel (Juha Hakola 69’), Cukic Vladan (Orosz Márk 80’), Klein Martin, Alempijevic Aleksandar, Do Rosario. Vez edző: Nagy Tamás. Szakmai ig.: Détári Lajos.


"A teltház ugyan nem jött össze, de sokan jöttek ki a PMFC–Ferencváros-bajnokira. Amelyet a tévéközvetítés miatt későn, 20.45-kor kezdtek, de nem volt kár érte: még kilenc után is csorgott a víz az emberről.
A játékosokról szintúgy. A pécsiek nem sokat hezitáltak, letámadták a zöld-fehéreket, és sok futással, lendületes, erőszakos játékkal rengeteg hibára késztették őket. A középpályán jól muzsikált az Uzoma–Akassou-páros, alig lehetett átjátszani őket, Wittrédi pedig megint jó passzokat adott. Az egyikből gól is születhetett volna: Bajzátnak az olyan szituációkat jobban meg kellene oldania, mint a 35. percben, amikor vagy a kaput illett volna eltalálnia, vagy középre kellett volna gurítania, Grumicshoz. És akkor sakk-matt.
Öröm volt látni, hogy a pécsiek egyértelműen jobbak voltak ellenfelüknél, a Fradi az első félidőben egyetlen helyzetet sem alakított ki. A másodikban is csak a kiállítás segített Détári Lajos csapatán – rosszmájúan meg is jegyeztük, az emberhátrány jót tett a meccsnek, legalább kiegyenlítettebb lett a játék…
Uzoma megsérült
foto: bama.hu
– Sokkal közelebb álltunk a győzelemhez – értékelt Supka Attila, a PMFC vezetőedzője. – Az első félidőben végig jobban játszottunk, több lehetőségünk volt. Szünet után sérülések miatt át kellett szervezni a csapatot, de emberhátrányban is olyan embereket hoztunk be, akik tudnak egy-egyezni, és képesek lehetnek a kapu elé kerülni.
Détári nemrég azt nyilatkozta, bajnokságot nyerhet. A látottak alapján a PMFC mérföldekkel közelebb áll az aranyéremhez!" (bama.hu)
forrás: Nemzeti Sport, 2012. augusztus 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése